Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno: Zlatko Dalić

'Hrvatska je zakinuta, Fifa nam maže oči! Ne podcjenjujte ovaj narod, meni je priznanje 4. gardijske jedno od dražih!'

Zagreb: Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić
Sanjin Strukic/PIXSELL
31.12.2022.
u 13:16

– Iza hrvatske nogometne reprezentacije i iza mene kao izbornika, iza poruka koje mi šaljemo i vrednota koje živimo, stoji 7-8 milijuna Hrvata u domovini i u dijaspori. Mi nikada, osobito ja, nisam ni prema kome poslao negativnu poruku, poruku mržnje, nego samo poruke ljubavi i podrške svima. Zahvaljujem stoga svima u našoj regiji, i Srbima, i Bošnjacima, i Slovencima, na podršci koju su dali našoj reprezentaciji. Da je neka od tih reprezentacija bila u našoj ulozi, ja bih navijao za nju. A hrvatska reprezentacija zastupa vrednote na kojima je Hrvatska nastala i ja ću ih zauvijek zastupati. Oni koji govore drugačije nemaju pravo podcjenjivati hrvatski narod, njegovu emociju, domoljublje, vjeru hrvatskog naroda. Jer, mi ne podcjenjujemo njih, niti od njih tražimo da zastupaju naše vrednote, niti ih na to prisiljavamo. Upravo oni šalju poruke razdora, mržnje, negative. Ja samo želim istaknuti da ja kao izbornik nisam političar, niti me politika zanima, niti dijelim ljude po naciji ili vjeri. Gledam samo kakav je čovjek – ističe Dalić.

Komentara 53

Avatar Uskok
Uskok
14:07 31.12.2022.

Samo Hrvatska. Nitko osim Hrvatske me ne zanima, a kamoli da bi za nekoga navijao. Emocije koje su vezane uz Hrvatsku su nešto posebno.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
14:17 31.12.2022.

Dalić je zaslužan za dobru atmosferu u reprezentaciji, naravno uz veliku pomoć Modrića i iskusnijih igrača. Napravio je dobar spoj mladosti i iskustva i rezultat nije izostao. Samo tako treba nastaviti dalje za još dobrih plasmana i dočeka.

MT
mačak tom
13:56 31.12.2022.

Dalinjo Care. Hvala za sve. Ne samo za nogometne rezultate, nego i za poruku koju šalje naša reprezentacija, poruku domoljublja i obiteljskih vrijednosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?