Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SURADNJA

HOO će podržati kandidaturu Japana, a mi vozimo Toyotu

'25.02.2013.,Zagreb, - Salon Toyota centra Zagreb, Velikopoljska 1, Svecano potpisivanje ugovora izmedju HOO-a i Toyota centra. Hoo ce dobiti Toyotina vozila na 4 godine. Dubravko Simenc u jednom od T
'Goran Jakus/PIXSELL'
26.02.2013.
u 10:00

- Dobro surađujemo s Japanskim olimpijskim odborom i podržat ćemo njihovu kandidaturu za organizaciju OI 2020

Hrvatska olimpijska obitelj bogatija je od jučer za još jednog člana. U Toyotinu salonu u Velikopoljskoj ulici potpisan je sponzorski ugovor između Toyota centra Zagreb i HOO-a. Potpisnici su bili glavni tajnik HOO-a Josip Čop i direktor TCZ-a Dino Brekalo. Tim je ugovorom HOO-u u sljedeće četiri godine stavljeno na raspolaganje sedam Toyotinih automobila marke verso i auris.

- Zalažemo se za zelene tehnologije, a sport je komplementaran s tim našim nastojanjem - istaknuo je Brekalo.

Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša pridodao je:

- Dobro surađujemo s Japanskim olimpijskim odborom i podržat ćemo njihovu kandidaturu za organizaciju OI 2020. Posebno me veseli da je Toyota odobrila popust svim našim sportašima.

Na našu molbu da prokomentira prozivanja ministra Željka Jovanovića zbog njegove visoke plaće u HOO-u, Čop je odgovorio:

- Ne želim to komentirati. Zasad ne. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije