Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANSKA HRVATSKA

Hjulmand: Već dugi niz godina obožavam Modrića, on je nevjerojatan

UEFA Nations League - Denmark Press Conference
Foto: LISA LEUTNER/REUTERS
1/6
09.06.2022.
u 19:16

- Vratili smo se zadovoljni sa šest bodova. Zaista nam puno znači podrška navijača, nadamo se još jednoj čarobnoj večeri u Parku - kazao je 50-godišnji stručnjak.

Nakon dva uvodna kola Lige nacija danski izbornik Kasper Hjulmand može biti zadovoljan nakon što se njegova momćad s dva gostovanja vratila sa šest bodova.

Danci su u prvom susretu u Parizu pobijedili Francusku sa 2-1, a potom su u Beču identičnim rezultatom porazili i Austriju. Sada ih u petak u Kopenhagenu očekuju svjetski doprvaci Hrvati.

- Vratili smo se zadovoljni sa šest bodova. Zaista nam puno znači podrška navijača, nadamo se još jednoj čarobnoj večeri u Parku - kazao je 50-godišnji stručnjak.

Uoči utakmice s vatrenima, danski izbornik je ostao bez ozlijeđenih napadača Kaspera Dolberga i veznjaka Christiana Norgaarda koji su napustili kamp.

- Morat ćemo rotirati momčad - naglasio je, ali nije želio otkriti na kojim pozicijama.

Danski izbornik je biranim riječima govorio o hrvatskoj veznoj liniji, te Luki Modriću

- Definitivno jedan od najboljih veznih redova, duboko sam impresioniran, i tako je već mnogo godina, ali i mi imamo sjajnu veznu liniju. Već dugi niz godina obožavam Modrića. On je nevjerojatan - kazao je Hjulmand.

U redove danske vrste vratio se Andreas Christensen koji je prošlog vikenda prvi put postao otac.

- Bilo je nevjerojatno posljednjih dana, trudio sam se što više spavati. U početku ne mogu puno učiniti, ali trudim se biti tu - kazao je branič koji na kraju mjeseca napušta Chelsea nakon što mu završava ugovor. No, nije želio previše govoriti gdje će nastaviti karijeru.

- Nije to bio kraj kojem sam se nadao, ali nadam se da ću uskoro moći nešto objaviti - dodao je.

Komentara 1

PR
prajdali100
08:40 10.06.2022.

Opet ćemo istrčati u šarenom sastavu a Danci će biti silno motivirani.Nažalost nisam optimist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije