Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Herbert: Alonso, Raikkonen i Button se trebaju povući

Fernando Alonso
Foto: Reuters/PIXSELL
14.04.2016.
u 11:29

“Nakon Alonsovog incidenta u Australiji sam se sjetio nesreće Michaela Schumachera u Singapuru 2012. – to su bili slični incidenti te mi se to čini kao gubitak koncentracije i fokusiranosti na Formulu 1.”

Johnny Herbert je nedavno izazvao lavinu reakcija među navijačima Formule 1 kada je rekao da bi se Fernando Alonso trebao povući iz najdražeg mu sporta. Odgovor McLarenovog vozača nismo dugo čekali; Španjolac nije birao riječi kojima bi u prijenosu Sky Sportsa F1 odgovorio bivšem F1 vozaču, ali 51-godišnji Britanac i dalje stoji iza svojih komentara, piše Gp1.hr.

“Moram reći da razumijem Alonsovu reakciju, ali moje mišljenje je jasno, kao i prije”, rekao je Herbert za španjolsku Marcu. “Vjerujem da je prošlo Fernandovo vrijeme u Formuli 1. On više nije budućnost, kao što je to slučaj i s ostalim vozačima poput Jensona Buttona i Kimija Raikkonena. Budućnost pripada Nici Rosbergu, Lewisu Hamiltonu, Sebastianu Vettelu, a onda Maxu Verstappenu i Carlosu Sainzu.”

“Nakon Alonsovog incidenta u Australiji sam se sjetio nesreće Michaela Schumachera u Singapuru 2012. – to su bili slični incidenti te mi se to čini kao gubitak koncentracije i fokusiranosti na Formulu 1.”

Herbert smatra da Alonso ima druge opcije na vidiku: utrke izdržljivosti.

“Mislim da bi mu to savršeno odgovaralo. WEC bi bio dobar izbor za njega te bi čak mogao biti prvak, poput Marka Webbera.”

Komentara 1

DU
Deleted user
13:29 19.04.2016.

čovjek lupa iz nekih sebi poznatih razloga.alonso trenutno vozi apsolutno nekonkurentan bolid i ovo su mu maksimalni dometi pogotovo što se u današnjoj formuli jedan utrkuju bolidi,nikako vozači.drugo,kao budućnost ne spomenuti i riciarda,čovjeka koji je izdominirao vettela u istom bolidu,trenutno trećeg u ukupnom poretku,malo čudno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije