Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJAC IZ REALA

Hazard i Courtois ispričali što se dogodilo u svlačionici Belgije i poslali poruku Hrvatskoj

FIFA World Cup Qatar 2022 - Belgium Press Conference
Foto: GARETH BUMSTEAD/REUTERS
1/5
29.11.2022.
u 13:33

- Ne brinem se da bi utakmica protiv Hrvatske mogla biti moja posljednja za Belgiju. Dovoljno smo kvalitetni da doguramo daleko - rekao je Hazard. I Courtois je najavio pobjedu protiv vatrenih.

Kapetan Belgije Eden Hazard danas se neočekivano pojavio pred novinarima uoči odlučujuće utakmice s Hrvatskom u posljednjem kolu Svjetskog prvenstva u Kataru. Hazard tvrdi da u belgijskoj svlačionici nije došlo do tučnjave nakon utakmice s Marokom kao što su ti pisali strani mediji. Belgija je taj susret neočekivano izgubila s 2:0.

- U svlačionici se nije ništa dogodilo. Govorio je samo trener. Nisam se svađao s Vertonghenom, veći je od mene - uz smijeh je rekao Hazard te dodao:

>> Dalić riješio dvije ogromne dileme. Tihi junak pobjede bio je igrač o kojem nitko ne priča

- Jučer smo imali dobar sastanak sa svim igračima momčadi i shvaćamo da je pred nama važna utakmica. Čujemo puno loših stvari, ali smo na istoj valnoj duljini. To ćemo pokazati za dva dana.

Belgija je izgubila od Maroka.

- Naravno da nam nije bilo do smijeha, ako izgubite nema zabave. Nadam se da ćemo se nakon Hrvatske moći ponovo smijati. Znamo da moramo bolje. Svi puno očekuju od nas, ali to ne pokazujemo na terenu. Sada to moramo promijeniti. Nedostaje nam samopouzdanja da pokušamo odigrati to posljednje dodavanje i zadnji dribling. To moramo vratiti. Sada to moramo pokazati na terenu i ne pričati previše.

Hazard bi se mogao oprostiti od dresa Belgije nakon SP-a.

- Ne brinem se da bi utakmica protiv Hrvatske mogla biti moja posljednja za Belgiju. Dovoljno smo kvalitetni da doguramo daleko.

Kevin De Bruyne je rekao da Belgija ne može osvojiti SP jer su igrači prestari.

- Razgovarao sam s njim. On vjeruje da možemo osvojiti turnir. On je prvi koji to vjeruje, inače ne bi bio ovdje. Samo je rekao da smo stariji prije nego četiri godine. I to je točno.

Zatim je riječ dobio još jedan igrač Reala, vratar Thibaut Courtois.

- Mislim da nemamo problema u momčadi. Priče koje se stvaraju služe stvaranju loše atmosfere u momčadi. Ali još smo odlučniji boriti se za pobjedu protiv Hrvatske u četvrtak.

I njega su pitali što se dogodilo nakon Maroka.

- Stigao sam prvi u svlačionicu, bio sam ljutit. Bio sam tamo 20 minuta i ništa se nije dogodilo. Trener je govorio i to je sve. Problem je što ima previše laži, posebno na društvenim mrežama. Tako se stvorila priča koje nije bilo - rekao je Courtois i dodao:

- Godine nisu važne. Pogledajte Real, tu su Modrić, Benzema... Dobro je imati kombinaciju mladosti i iskustva.

Komentara 1

CH
Chicano
14:11 29.11.2022.

Hoćemo li mi bit pravi to je pitanje. Utakmica sa Kanadom nije nikakvo mjerilo, a tekma protiv Belgije bit će ludnica. Bojim se lošeg scenarija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije