Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTALNO RASULO

VIDEO L'Equipe: Belgijske zvijezde potukle se u svlačionici! Nikad gora atmosfera u reprezentaciji

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Belgium v Canada
John Sibley/REUTERS
29.11.2022.
u 09:50

Grozni odnosi vladaju u belgijskoj nogometnoj vrsti, barem prema pisanju velikog dijela medija

Jako loša atmosfera vlada u redovima belgijske reprezentacije. Prema navodima kultnog L'Equipea, navodno je došlo i do fizičkog obračuna. Sve je kulminiralo šokantnim porazom od Maroka, a u svlačionici Belgije potukli su se Jan Vertonghen i kapetan Eden Hazard. Kapetan Hazard kolegama iz obrane poručio je da su prespori, što je razljutilo Vertonghena koji ga je napao. To su svakako loše vijesti uoči dvoboja protiv Hrvatske u četvrtak. 

>> VIDEO: 'Ovo je čudo, takav igrač rodi se jednom u 50 godina! Dalić? Njega nitko nikad neće skinuti!'

U gužvi su sudjelovali i Kevin De Bruyne te Romelu Lukaku, koji je morao intervenirati kako ne bi došlo do još većeg incidenta, piše francuski list.

Zbog incidenta Belgijci će održati presicu na kojoj će od 13 sati govoriti sukobljeni dvojac. Francuski list piše da nikad nije bila gora atmosfera u svlačionici crvenih vragova, što vatreni svakako trebaju iskoristiti. Vratar Thibaut Courtois navodno je razbijao stvari po svlačionici nakon što su izgubili od Maroka, a s terena je izašao vidno neraspoložen. 

 

 

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 10

PR
Propitivač
10:00 29.11.2022.

Naši ne smiju nasjesti na ove spinove i koncentrirati se na igru.

Avatar Barba
Barba
10:50 29.11.2022.

Ne vjerovati takvim vijestima. To je pila naopako!!!

Avatar Asterix
Asterix
10:56 29.11.2022.

Ne bih se kladio da se to doista dogodilo, prije da je sve izmišljeno... pokušavaju perfidno djelovati na podsvijest naših igrača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije