Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 13 SATI

Što se događa s Belgijom? Hazard se iznenada odlučio na neočekivan potez

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Belgium v Morocco
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/4
29.11.2022.
u 11:48

Na presici od 13 sati će govoriti Hazard i Vertonghen umjesto Yannicka Carrasca i Arthura Thaetea koji su bili najavljeni. Očito se u u toj momčadi nešto "kuha".

Jako loša atmosfera vlada u redovima belgijske reprezentacije. Prema navodima L'Equipea, navodno je došlo i do fizičkog obračuna. Sve je kulminiralo šokantnim porazom od Maroka, a u svlačionici Belgije potukli su se Jan Vertonghen i kapetan Eden Hazard. Kapetan Hazard kolegama iz obrane poručio je da su prespori, što je razljutilo Vertonghena koji ga je napao.

U gužvi su sudjelovali i Kevin De Bruyne te Romelu Lukaku, koji je morao intervenirati kako ne bi došlo do još većeg incidenta, piše francuski list. Zbog incidenta Belgijci će održati presicu na kojoj će od 13 sati. No, na presici će govoriti Hazard i Vertonghen umjesto Yannicka Carrasca i Arthura Thaetea koji su bili najavljeni. Očito se u u toj momčadi nešto "kuha".

Podsjećamo, Hrvatska i Belgija u četvrtak u 16 sati igraju ključnu utakmicu za prolazak u osminu finala Svjetskog prvenstva. Vatreni za prolazak dalje ne smiju izgubiti, Belgiji igra samo pobjeda. 

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Komentara 5

IN
Ingmar
12:23 29.11.2022.

Sve je to show i glumatanje za neše naivne novinare! Oni nastupaju s odmornim Lukakuom i par mlađih s klupe, idu po pobjedu... neka naši budu spremni na jak ritam i moćnu taktiku Belgijaca!

CA
canon60
12:41 29.11.2022.

Pila naopako. Nadam se da su naši naučili lekciju i da se neće navući na tanak led. Ranjeni je lav najopasniji.

ZO
zoranos
13:21 29.11.2022.

Kuha se to da će biti 150% nabrijani protiv nas jer nemaju više što za izgubiti! Bilo bi puno bolje za nas da su dobili Maroko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije