Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Te-kvon-do

Hana Vlašić prvakinja Europe u formama

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
07.05.2017.
u 23:45

Jelena je bila vođa puta hrvatske delegacije na ovom natjecanju na kojem je nastupilo 650 natjecatelja, u svim uzrasnim skupinama, iz više do 30 zemalja.

Hana Vlašić, 14-godišnja tekvondašica zagrebačkog Medvedgrada, osvojila je naslov europske kadetske prvakinje na prvenstvu Starog kontinenta koje se održavalo na grčkom Rodosu u konkurenciji 28 suparnica u svojoj kategoriji. To je tek druga medalja za Hrvatsku u formama, a prvu je prije četiri godine u Rimu (bronca) osvojila današnja administrativna tajnica Hrvatskog te-kvon-do saveza Jelena Marot.

Jelena je bila vođa puta hrvatske delegacije na ovom natjecanju na kojem je nastupilo 650 natjecatelja, u svim uzrasnim skupinama, iz više do 30 zemalja.

Hana je pak još osmoškolka. Pohađa Osnovnu školu Trnsko i odlična je učenica osmog razreda.

Kroz ovo natjecanje vodio ju je trener reprezentacije Davor Prđun, inače član Te-kvon-do kluba Master.

Komentara 1

DU
Deleted user
01:43 08.05.2017.

Bilo bi super kad bi naucili napisati tae kwon do

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije