Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ REPESAŽA

Ana Zaninović definitivno ostala bez medalje u Riju

Zaninović
Foto: Reuters
1/6
18.08.2016.
u 21:38

Hrvatskoj je u Riju u konkurenciji taekwondoaša ostao samo Filip Grgić u kategoriji do 68kg.

Hrvatska taekwondašica Ana Zaninović neće imati priliku boriti se u repesažu za brončano odličje u kategoriji do 57 kilograma na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru nakon što je Iranka Kimia Alizadeh Zendorin, koja ju je svladala u 1. kolu, izgubila u četvrtfinalu od Španjolke Eve Calvo.

Grgić bez repesaža

Hrvatski reprezentativac u taekwondou Filip Grgić (26) neće dobiti priliku boriti se za brončanu medalju kroz repesaž na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru jer se Španjolac Joel Gonzalez koji ga je pobijedio u 1. kolu nije uspio probiti do finala.

Gonzaleza je u polufinalu svladao Jordanac Ahmad Abughaush.

>> Ana Zaninović izgubila u dramatičnoj borbi, treba joj čudo da bi se borila za broncu

Komentara 1

MA
MarMara
22:44 18.08.2016.

nebih da uvrijedim bilo koga, jučer je Ana bila predivna i u napretku za zlato po riječima novinara VL a danas samo Hina ma budite već jednom ljudi i radite profesionalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije