Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijedi predstavljanje

Hajduk ostao bez stopera, otišao je u španjolski Sporting

Borja López
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/2
06.08.2019.
u 12:19

Hajduk i Sporting nisu objavili iznos transfera

Španjolski branič Borja López prešao je iz Hajduka u Sporting iz Gijóna, priopćila su u utorak dva kluba. López, 25-godišnji stoper, napustio je Poljud nakon 65 odigranih utakmica te je u nedjelju predvečer stigao u grad na sjeveru Španjolske. Nakon što je obavio liječnički pregled priključio se treninzima Sportinga u utorak ujutro.

- Već je počeo trenirati pod vodstvom trenera Joséa Alberta - naveo je u priopćenju drugoligaš Sporting koji se nakon tri godine nada povratku u prvu španjolsku ligu.

López, koji je ponikao u Sportingu, u srijedu će biti predstavljen tamošnjoj publici. On je 2013. godine igrao sedam mjeseci za prvu momčad. Kasnije je preko Monaca i Barcelone B došao do Splita.

 Hajduk i Sporting nisu objavili iznos transfera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije