Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moćno pojačanje

Na pomolu još jedna senzacija? Kovač bi u ruke mogao dobiti opaku momčad

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/5
06.08.2019.
u 09:38

Španjolski mediji navode da Bayern još uvijek budno prati što se zbiva s Baleom

Ako su točne informacije koje prenosi France Football, Bayern će ipak doći do toliko željenog igrača i Leroy Sane će uskoro postati novi član momčadi koju vodi Niko Kovač. Klubovi su navodno dogovorili odštetu u iznosu od 110 milijuna eura, što će njemačkoga nogometaša promovirati u najskuplje pojačanje u povijesti Bundeslige.

No, bude li sreće, Bayern bi do kraja prijelaznog roka mogao do još jedne velike zvijezde. List AS u utorak ujutro donosi informaciju da ni dolazak Garetha Balea nije isključen, odnosno, da čelnici Bayerna gledaju kako ga posuditi.

Velšanin je već neko vrijeme u svlačionici Reala doslovno nepoželjan, nedavno mu je propao transfer u kineski Jiangsu Suning, a ozbiljnog interesa engleskih klubova, za koje prijelazni rok završava već 8. kolovoza, po svemu sudeći ipak nema.

Stoga se posudba nameće kao potencijalno rješenje, a u tom smislu treba podsjetiti da su Real i Bayern tako već poslovali u slučaju Jamesa Rodrígueza.

– Ne zaboravite da je Bale ugovorima vezan uz Adidas, a to je brend koji je uložio jako mnogo novaca u Bayern, prenosi AS rečenice neimenovanoga izvora, čovjeka kojeg u nastavku opisuje kao osobu jako dobro upućenu u strateške procese na tržištu.

Baleov menadžer Jonathan Barnett nedavno je kazao da ga posudbe ne zanimaju, no ostane li situacija ovakva kakva jest, a Bale se nekom velikom obratu na Santiago Bernabeu ne treba nadati, možda se za privremeni odlazak u Bayern ipak otvori prostor.

 

 

 

 

Komentara 6

PR
prajdali100
09:46 06.08.2019.

Bale nije za Bayern.Godine čine svoje,sklon je ozljedama,izgubio je na brzini...

ZA
zagi101
11:34 06.08.2019.

novinari jeste dosadni s tim prelascima igrača samo bacate patke

ZB
Zoki-Bijela
11:50 06.08.2019.

Jeli vas sad nazvao I to rekao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije