Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Disciplinska komisija

Ni zatvaranje tribine nije ih spriječilo: Hajduk žestoko kažnjen zbog Torcide

Torcida
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
10.04.2019.
u 14:55

Tijekom utakmice Rudeš - Dinamo na istočnoj tribini stadiona Bad Blue Boysi su u 79. minuti zapalili desetak baklji koje su dogorjele na tribini zbog čega je Dinamo kažnjen s 12.000 kuna

Na utakmica 28. kola Prve HNL između nogometaša Hajduka i Osijeka u Splitu sjeverna tribina poljudskog stadiona bila je zatvorena. Torcida se smjestila na sjevernom dijelu zapadne tribine te je tijekom dvoboja nekoliko puta ometala igru.

U 23. minuti je s tog dijela tribine bačen topovski udar. Zapalili su više od 50 različitih pirotehničkih naprava zbog čega je Hajduk kažnjen s 60.000 kuna, piše u priopćenju Disciplinske komisije HNL-a.

Torcida
1/13

Tijekom utakmice Rudeš - Dinamo na istočnoj tribini stadiona Bad Blue Boysi su u 79. minuti zapalili desetak baklji koje su dogorjele na tribini zbog čega je Dinamo kažnjen s 12.000 kuna, a Rudeš kao organizator utakmice sa 7.000 kuna.

Interov igrač Frano Mlinar je zbog crvenog kartona na utakmici protiv Lokomotive suspendiran na jednu utakmicu te treba platiti 3.000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 3

PO
pozornik66
17:06 10.04.2019.

“Žestoko kažnjen”?!!? Zatvore Sjever, Torcida ode na Zapad, zatvore zapad Torcida na sjever, zatvore zapad i sjever torcida na jug .... Ovo je za plakat, ili su u hns-u bu.dale ili se boje hajduka. Triba zatvorit stadion ako se misli ozbiljno i neka igraju na livadi dok se ne urazume

DD
dr dragon
17:52 10.04.2019.

torcidu treba ukinut i strogo zabranit! Rade samo štetu klubu,zbog njih se pošten čovjek ne usudi doci na utakmicu sa ženom i djecom. Nikad nemožeš biti siguran da nečeš dobiti nešto u glavu! A na kraju zbog čega? utakmice koju posječuju torcidaši!?

DU
Deleted user
22:53 10.04.2019.

Primitivno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije