Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK KARLOVAC

Ganjtu otkaz nakon jedne utakmice zbog nedoličnog ponašanja

Krešimir Ganjto
Igor Kralj/PIXSELL
02.03.2012.
u 10:41

Krešimir Ganjto više nije trener Karlovca, odluka je uprave kluba na čelu s predsjednikom Amirudinom Talakićem. Tako je Ganjto na klupi Karlovca uspio boraviti tek jedno kolo i protiv Dinama uspio upisati tek negativnu tricu.

Uprava Nogometnog kluba Karlovac na sjednici održanoj u četvrtak donijela je odluku o smjeni trenera prve momčadi, gospodina Krešimira Ganjta. Odluka o smjeni donesena je zbog nedoličnog ponašanja, omalovažavanja igrača i lošeg odnosa prema nadređenima – službeno su priopćili iz kluba.

Isti dan kad je smijenjen Ganjto je, vjerojatno ništa ne sluteći, najavio sastav koji će voditi na susret s Cibalijom u Vinkovcima, a čak je i pohvalio zalaganje igrača.

– Iako je momčad skupljana na brzinu, a prije Dinama desetak dana nismo trenirali s loptom, zadovoljan sam kako izgledamo na terenu i već se vide konture momčadi koja će igrati prepoznatljiv, napadački nogomet. Nemam nikakvih primjedaba prema igračima koji zaista korektno obavljaju svoj posao – rekao je Ganjto.

Doduše tjedan ranije, uoči susreta s Dinamom oštro je kritizirao klub tvrdeći da nije normalno da se teren nije očistio od snijega i da je to velika greška tehničke službe.
Tako je, nakon što su u suradnji s njemačkim Haag Sportmenagmentom u Karlovcu najavljivana brojna zvučna igračka, ali i trenerska imena poput Roberta Jasperta Karlovac ostao i bez velikih igračkih pojačanja i bez trenera.

U skladu s dugoročnim planom okretanja prema domaćim snagama i u igračkom i u trenerskom kadru, momčad će na sutrašnjoj utakmici u Vinkovcima protiv Cibalije voditi dosadašnji pomoćni trener Sanjin Lucijanić – službeno je priopćenje nakon sastanka uprave kluba.

Ključne riječi

Komentara 1

VK
vječni krojf
11:25 02.03.2012.

Ma kakvi njemci da spase Karlovac.Nista ne valja u tom klubu,taj klub nema buducnosti jer su u njemu ljudi koji znaju o necem drugom a ne nogometu.U takvim klubovima se vidi sta znaci imati jednog Mamica,covjeka koji je uspjesan u svom biznisu i jako,jako voli nogomet.Nasuprot ovakvima kao u Karlovcu,kojima je nogomet sporedna stvar,kojima nogomet i pozicije u njemu koriste za vlastitu promociju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije