Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZNALI SE PRIJE GODINU DANA

FOTO Oženio se otac (73) Davida Beckhama: Nova supruga je milijunašica

15.12.2021.
u 12:01

David je na svome Instagramu podijelio i poneku fotografiju te napisao kako mu je bila čast biti uz svoga oca kako je i on uvijek bio uz njega

Otac slavnog engleskog nogometaša Davida Beckhama, Ted Beckham, oženio se sa 73 godine. Njegova izabranica je deset godina mlađa Hilary Maredith, pravnica. 

Iako su je mnogi htjeli osuditi kako se za Beckhama udaje zbog novca, i ona je sama jako imućna žena. Hilaryno bogatstvo je procijenjeno na 1.7 milijuna dolara ušteđevine, a uz to vrijednost u kući, automobilima i dionicama od 6.2 milijuna. Sretni par se upoznao prije godinu dana, a jedan susret na dobrotvornoj večeri bio je dovoljan da među njima zaiskri pa je ubrzo pala i svadba.

No, nije se radilo ni o čemu pretjerano raskošnom. Na ceremoniji su bili samo odabrani. Kum na vjenčanju bio je sam David, dopratio je oca do oltara, čuvao prstenje do trenutka kada su ga mladenci razmijenili pred matičarem i održao zdravicu.

Ceremoniji su prisustvovali Tedovo troje djece, osmero unučadi, Viktorija, kao i mladenkina majka i kći.

David je na svome Instagramu podijelio i poneku fotografiju te napisao kako mu je bila čast biti uz svoga oca kako je i on uvijek bio uz njega.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije