Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRECIJENJENI IGRAČI?

FOTO Navijači se smiju Englezima: 'It's coming home'

Italy v England - UEFA Euro2020 - Final - Wembley Stadium
Foto: David Klein
1/3
15.11.2022.
u 11:48

Na Otoku počinje 'ludnica', a optimstični Englezi žele samo jedno. Izazvali su podsmijeh, komentari na Facebooku su hit.

Izbornik engleske nogometne reprenzentacije Gareth Southgate objavio je prošlog tjedna popis od 26 igrača koji idu na Svjetsko prvenstvo u Katar. 

Kako to obično bude prije velikog natjecanja, na Otoku počinje 'ludnica', jer optimistični Englezi uvijek žele zlato. Uz poznatu parolu - 'It's coming home'

- Dečki su spremni. Naslov dolazi kući - napisala je Facebook stranica Football Funnys uz sliku igrača te prije svega izazvala podsmijeh

Naime, korisnici su nasmijani emoji ostavljali više nego lajkove, a u skladu s tim bili su i komentari. Za igrače Engleske se obično kaže kako su precijenjeni nogometaši.

- Vratit će se kući prije nego što je itko primijetio da su otišli - napisao je jedan korisnik. 

- Vraćaju se kući, prije ili kasnije - dodao je drugi. 

>> VIDEO: Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije