Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO SE ZOVE LJUBAV

FOTO Navijači Hajduka nisu mogli vjerovati kad su ga vidjeli: Sam navijao za Dragovoljac

Split: Hajduk i Hrvatski dragovoljac sastali se u 33. kolu HT Prve HNL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
29.04.2022.
u 20:33

Na južnoj, gostujućoj, tribini stadiona u Splitu našao se jedan muškarac srednjih godina, a društvo su mu radili jedan redar i dva policajca.

Hrvatski dragovoljac bio je četiri minute do velikog iznenađenja na Poljudu, ali Hajduk je zahvaljujući Marku Livaji pobijedio 2:1 i ispratio momčad iz Sigeta u Drugu HNL jer ni matematički više ne može do ostanka u Prvoj. A ispratio ih je i jedan vjerni navijač.

Doslovno, na južnoj, gostujućoj, tribini stadiona u Splitu našao se jedan muškarac srednjih godina, a društvo su mu radili jedan redar i dva policajca. Na ogradu je postavio transparent Hrvatskog dragovoljca, ispod kojeg je pisalo Ivankovo.

To je ljubav prema klubu, to se ne može negirati! Šteta je što iduće sezone neće biti prilike gledati ga protiv najjačih u Hrvatskoj. No, za to je kriv prvi dio sezone, u kojem se praktički Dragovoljac oprostio od ostanka u ligi.

Tijekom zimske stanke stigla su devetorica igrača Rijeke na posudbu, krenuli su i bolji rezultati, čak je "skinut skalp" Rijeci (2:1), kao i neki drugi pozitivni rezultati, no to nije bilo dovoljno da bi se ugrozila pretposljednja Istra.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentara 3

MO
montello
20:40 29.04.2022.

Bravo kralju zasluzio je nagradu

MI
Mickey82
07:25 30.04.2022.

HNL je sprdnja. Vodi se neizvjesna utrka za prvaka, a svi u Dinamu evociraju uspomene na 1982.

VE
Ventilator2
00:17 30.04.2022.

Jedva je dragovoljac izgubio, i to na poljudu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije