Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKO PRVENSTVO

FOTO Navijač Japana oduševio porukom iz Katara: 'Draga ženo, mogu li ostati malo duže?'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group E - Japan v Costa Rica
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/3
27.11.2022.
u 10:44

Podrške danas neće nedostajati ni s jedne, ni s druge strane, a na tribinama se posebno istaknuo jedan navijač azijske momčadi.

Reprezentacije Japana i Kostarike međusobnim ogledom otvaraju osmi dan Svjetskog prvenstva. Riječ je o susretu drugog kola skupine.

>> VIDEO: Navijač Hajduka u majici Miše Kovača iz Dohe poručio: Hrvatska ide do kraja!

Japanci su u prvom ugodno iznenadili pobjedom nad Nijemcima (2:1), dok su Kostarikanci, iako je bilo jasno da nisu na razini Španjolske, od Furije izgubili rekordno (7:1).

Podrške danas neće nedostajati ni s jedne, ni s druge strane, a na tribinama se posebno istaknuo jedan navijač azijske momčadi.

Napisao je poruku za svoju suprugu.

- Draga moja ženo, hvala ti za moj odmor. Mogu li ostati malo duže? Volim te - napisao je Japanac koji je bez bolje polovice otišao u Katar.

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije