Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEMU TO?

FOTO Miju Caktaša ispred kuće dočekala prijeteća poruka: "Drava ili Jadro!"

Rijeka: Borna Barišić i Mijo Caktaš obratili se medijima nakon treninga
Goran Kovacic/PIXSELL
19.01.2022.
u 19:05

Time se nastavljaju neugodnosti koje je imao prije odlaska iz Hajduka s krajem prošle sezone. Rastanak sa splitskim klubom bio je tužan jer nije htio produžiti ugovor koji mu je isticao početkom prošlog ljeta.

Mijo Caktaš bi za koji dan trebao postati novi nogometaš Osijeka te se odmah pridružiti pripremama tog kluba u Poreču, no da ne bi sve bilo tako sretno pri njegovu povratku iz saudijskog Damaca u HNL, pobrinuo se nepoznati počinitelj, piše Dalmacija Danas.

Naime, ispred njegove nove kuće u Splitu osvanula je neukusna poruka sadržaja "Mijo, ti biraš! Drava ili Jadro!".

Foto: Dalmacija Danas/Screenshot

Time se nastavljaju neugodnosti koje je imao prije odlaska iz Hajduka s krajem prošle sezone. Rastanak sa splitskim klubom bio je tužan jer nije htio produžiti ugovor koji mu je isticao početkom prošlog ljeta. Zbog toga je još u veljači izbačen iz prve momčadi.

Karijeru je za oko dva milijuna eura godišnje nastavio u Damacu, koji vodi hrvatski trener Krešimir Režić i potom napustio isti taj klub iz nepoznatih razloga.

Ključne riječi

Komentara 12

DM
drazen.muhvic
19:12 19.01.2022.

Doći će doba, pa će i Livaji tako nešto pisati...

SA
Samuraj3
19:55 19.01.2022.

Sramota.

RA
radolizem
19:27 19.01.2022.

Cakataš je u 185 utakmica za Hajduk zabio 81 gol. Dakle, 0.44 po utakmici. Sada ide u Osijek. Osijek je riješio Bočkaja koji ima presudu za nasilje u obitelji, a čeka ga i kazneni postupak za benzinsku, tako da je Caktaš odlična opcija za Osijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije