Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon prodaje Bočkaja

Osijek poslao ponudu bivšem kapetanu Hajduka, želi i igrača koji je imao klauzulu od 100 mil. €

Mijo Caktaš
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
18.01.2022.
u 08:10

Mijo Caktaš je slobodan igrač, već je bio blizu Osijeka, ali tada je odlučio otići u Saudijsku Arabiju, nakon što ga se Hajduk riješio iako im je bio najbolji igrač.

Mijo Caktaš i Ferro, punim imenom Francisco Reis Ferreira (24), želja su Osijeka. Nakon prodaje Petra Bočkaja Dinamu za nešto više od dva milijuna eura Nenad Bjelica želi ojačati svoj kadar i sad su mu u fokusu ta dva igrača. Ferro bi došao na posudbu, vjerojatno na godinu i pol, dovoditi ga na ovih nekoliko mjeseci do kraja sezone nema previše smisla.

A u sezoni i pol mogao bi pomoći Osijeku, pogotovu u europskom izlasku koji bi se trebao dogoditi na jesen. Ferro bi tako oživio svoju karijeru koja je zapala u krizu, a kao klinac imao je izlaznu klauzulu od 100 milijuna eura. Za Benficu ovog vikenda nije igrao, nije bio ni u zapisniku.

Mijo Caktaš je slobodan igrač, već je bio blizu Osijeka, ali tada je odlučio otići u Saudijsku Arabiju, nakon što ga se Hajduk riješio iako im je bio najbolji igrač. Sad bi se njegov dolazak u Osijek konačno mogao realizirati. Osijek mu je poslao ponudu, navijači osječkog kluba ga žele, već se na društvenim mrežama pojavio i dres s njegovim imenom i brojem 11.

Za koji dan sve bi se trebalo riješiti, a Bjelica i Osijek dobili bi željenog ofenzivnog i iskusnog (29 godina) veznog igrača u borbi za naslov prvaka.

Komentara 2

RA
radolizem
08:37 18.01.2022.

Caktaš je odigrao 185 utakmica u Hajduku, zabio 81 pogodak, dakle što je 0.44 po utakmici. Ima nešto i asistencija. Caktaš se želi vratiti u HNL, u Hajduku ga ne žele, u Dinamo ne može, za Rijeku ne znam, ali ovo je prilika da Osijek kupi slobodnog igrača po dobroj cijeni. Treba mu ponuditi korektnu cijenu, ali Bjelica ne smije biti izdašan u ponudi.

KA
kanđija
19:25 19.01.2022.

Postaje sve jasnije da Cakraš nije mogao odmah nakon Hajduka u Osijek. Ovaj raskid ugovora i potpis za Osijek su odavno dogovoreni ali tesko ce to prihvatiti navijači Hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije