Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČKO-RADNA ZONA

FOTO Direktor međimurske tvrtke radnicima u hali omogućio gledanje utakmice

Foto: Čitatelj
1/3
24.11.2022.
u 09:43

Budući da se termin utakmice brojnima preklapao s radnim vremenom, tražila su se kreativna rješenja. Direktor jedne tvrtke u Međimurju svojim je radnicima odlučio proizvodnu halu pretvroriti u navijačku zonu.

Hrvatska je jučer odigrala prvu utakmicu Svjetskog prvenstva u Kataru. Protivnik je bila momčad Maroka koja je namučila Vatrene te je na kraju završilo podjelom bodova. Iako, u neobičnom terminu, u hladnijem dijelu godine, usred dana i usred radnog tjedna, čini se da nema onoga tko nije gledao utakmicu.

Budući da se termin utakmice brojnima preklapao s radnim vremenom, tražila su se kreativna rješenja. Direktor jedne tvrtke u Međimurju svojim je radnicima odlučio proizvodnu halu pretvroriti u navijačku zonu.

Foto: Čitatelj

"Nikada ne možeš sve zadovoljiti, ali mi je drago da smo prvi put u Međimurje PMP-u napravili ovako nešto. Nije uobičajeno, nije svakodnevno i izuzetak se može napraviti, pa i za malo opuštanja ovakvog tipa. Još da smo pobijedili...", poručio je Alen Kajmović, izvršni direktor tvrtke PMP Međimurje koja je radnicima omogućila gledanje utakmice između Hrvatske i Maroka na velikom platnu postavljenom u proizvodnoj hali.

Ako mogu u Saboru...

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> Haidar Diab: Prije bih talibanima dao da rade SP! I Morgan Freeman je došao za pare

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije