Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUIGRAČI IZ REALA

FOTO Brazilska zvijezda poslala poruku Modriću: Vidimo se, tata

Real Madrid vs. Paris Saint-Germain in the Champions League
Foto: Juan Carlos Rojas
1/3
07.12.2022.
u 22:06

Hvale na račun hrvatskog kapetana stižu neprestano, a posebno ga je pohvalio dvojac iz kluba. Mladići bi, naime, protiv Luke mogli zaigrati u petak.

Reprezentacije Hrvatske i Brazila u petak će se od 16 sati susresti na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Riječ je o susretu četvrtfinala natjecanja, a bolji će otići na korak do finala. Naravno, u eliminacijskoj fazi nalaze se neki od najboljih igrača svijeta, po svoj prilici i suigrači iz klubova. 

>> Specijalna SP emisija: 'Svijet se jutros divi Hrvatskoj, tu šansu sad ne smijemo propustiti. Dalić sad mora mijenjati, jedan igrač je adut za Brazil'

Luka Modrić tako je u Realu suigrač Rodryga (21), brazilskog napadača koji mu je uoči utakmice poslao poruku na Twitteru. 

- Vidimo se, tata - objavio je, uz sliku na kojoj je zagrljen s Modrićem, koji je očito uzor mladim igračima u svlačionici.

Nahvalio ga je i Vinicius, još jedan hitri Brazilac koji se nalazi na Mundijalu.

- Teško je igrati protiv igrača takve kvalitete, puno sam naučio od njega. Doživljavam ga kao uzora. Da netko s 37 godina igra na visokoj razini, to je rijetko - zaključio je. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 1

PR
prajdali100
22:49 07.12.2022.

Trebamo odigrati hrabro,rasterećeno,Vatreni su nas opet učinili ponosnim.Hvala im.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije