Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječnici odredili

FIA Fernandu Alonsu zabranila nastup na VN Bahreina

Fernando Alonso
F1/Screenshot
31.03.2016.
u 15:49

Umjesto Alonsa, drugi vozač McLarena uz Britanca Jensona Buttona u Manami bit će Belgijanac Stoffel Vandoorne, koji će tako debitirati u formuli 1.

Bivši svjetski prvak u formuli 1, Španjolac Fernando Alonso (McLaren) ne smije nastupiti na utrci za Veliku nagradu Bahreina, drugoj utrci ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva zbog posljedica teškog udesa kojega je doživio tijekom utrke za VN Australije prije 11, objavio je Međunarodni automobilistički savez (FIA) u četvrtak.

Tijekom liječničkog pregleda u Manami ustanovljeno je kako Alonso zbog ozljede prsa nije spreman nastupiti ovoga vikenda, a liječnička služba odredila je kako će se Španjolac morati podvrgnuti pregledu i uoči sljedeće utrke za Veliku nagradu Kine koja je na programu 17. travnja u Šangaju.

Umjesto Alonsa, drugi vozač McLarena uz Britanca Jensona Buttona u Manami bit će Belgijanac Stoffel Vandoorne, koji će tako debitirati u formuli 1.

>>Di Grassi: Formula 1 treba potpuno zatvoreni kokpit

Komentara 4

SN
snajpa
17:16 31.03.2016.

udes?

KA
kažemja
16:14 31.03.2016.

Šteta za Alonsa! Sretno Vandoornu'

RA
raikonen
17:14 31.03.2016.

ne kužim.ako je čovjek razbijen a je,doktori a i on sam sigurno mu ne bi dali voziti,i šta sad znači zabrana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije