Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Europske prvakinje prejake za Podravku u Koprivnici

Lokomotiva Podravka
Foto: Duško Marušić/Pixsell
14.10.2018.
u 20:49

Podravka je pružila sjajan otpor aktualnim europskim prvakinjama, a Koprivničanke su čak u 35. minuti zakratko i povele (19:18).

U dvoboju 2. kola C skupine Lige prvakinja rukometašice Podravke Vegete su izgubile u Koprivnici od mađarskog Györa s 27:33 (15:17). 

Podravka je pružila sjajan otpor aktualnim europskim prvakinjama, a Koprivničanke su čak u 35. minuti zakratko i povele (19:18). No, mađarska ekipa puna zvijezda nakraju je ipak slavila sa šest razlike. 

Kod Podravke su najbolje bile Natalija Čigirinova s 8 golova, a Karina Ježikava i Marija Holesova su postigle po 4, dok je kod Györa Amorim dala osam, a Stine Oftendal 7 pogodaka. 

Podravka je u 1. kolu slavila protiv Tueringera (28:26), a u 3. kolu 20. studenoga dočekuju slovenski Krim. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije