Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET

Neočekivano težak poraz Zagreba u Ligi prvaka

PPD Zagreb PSG
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
14.10.2018.
u 18:38

PPD Zagrebu je ovo treći poraz i nakon 5 kola imaju 3 boda, dok je Motor upisao prve bodove u natjecanju.

Rukometaši PPD Zagreba doživjeli su težak poraz u 5. kolu B skupine Lige prvaka na gostovanju kod Motora u Zaporožju s 27:35 (13:17). 

Hrvatski prvak je doživio težak poraz u Ukrajini, iako sami početak nije slutio na tako nešto jer je PPD sredinom prvog dijela vodio s tri razlike. No, Ukrajinci su serijom 6:0 došli do prednosti koja je nakraju narasla na osam pogodaka prednosti. Motor je do ove utakmice imao same poraze u Ligi prvaka. 

Kod vrlo lošeg PPD-a daleko najbolji su bili Josip Pavletić-Božić s 10 golova iz 10 udaraca i Ivan Sršen s 8 golova, dok su domaćine predvodili Baris Pohuski (7) i Babičev (6). 

PPD Zagrebu je ovo treći poraz i nakon 5 kola imaju 3 boda, dok je Motor upisao prve bodove u natjecanju. 

U 6. kolu PPD Zagreb 3. studenoga gostuje kod francuskog Nantesa. 

>> Pogledajte i najboljeg golove četvrtog kola Lige prvaka


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije