Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon ispadanja

'Englezi imaju novog kapetana - onog koji ih avionom vodi kući'

Urugvaj - Engleska
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
21.06.2014.
u 19:01

Engleski mediji nastavljaju 'drvljem i kamenjem' udarati po 'gordom Albionu' nakon ispadanja sa SP-a nazvavši nastup ponižavajućim

Ni dan nakon ispadanja engleske reprezentacije sa Svjetskog prvenstva u Brazilu, tamošnji nemilosrdni mediji ne popuštaju u 'kamenovanju' momčadi 'gordog Albiona'. Nakon drugog poraza u skupini protiv Urugvaja, a šanse 'tri lava' smanjene su na minimum, a onda je Kostarika jučer definitivno izbacila Englesku pobijedivši Italiju.

Najmaštovitiji naslov dao je najprodavaniji tabloid The Sun napisavši "Engleska ima novog kapetana." No ne radi se o nikakvoj promjeni u momčadi, već se aludiralo na kapetana aviona, koji će reprezentativce u srijedu vratiti iz Rija na Otok, dakako, uz priloženu fotografiju aviona engleskog stožera, piše Goal.com.

Daily Mail također nije imao milosti napisavši: "Ovo je najbolje što su mogli, to smo morali očekivati, ovo smo mi sada. Nasmijani idioti su sretni što su bili na zabavi." Također 'na nož' je dočekana odluka Engleskog nogometnog saveza o nastavku suradnje s izbornikom Royom Hodgsonom, koji će odraditi svoj ugovor do kraja, odnosno do Eura 2016.

"Predsjednik Saveza Greg Dyke mogao je komotno reći: 'Koga briga uopće za navijače, radit ću što god hoću", piše Daily Mail, dok je Daily Telegraph zatražio ispriku:

"Posljednji podbačaj reprezentacije zahtjeva ispriku Saveza, Roya Hodgsona i igrača. Navijači nisu puno očekivali, ali su očekivali više od ovoga. Ovo je bilo ponižavajuće, izbačeni su s ove sjajne zabave i prije nego što su probali svoju prvu caipirinhu."

The Sun je udario najžešće, a onda je u svojem stilu poentirao:

"Možda je kraj Svjetskog prvenstva za njih, ali nije kraj svijeta pa ćemo zapjevati Pythonovu 'Always Look on the Bright Side of Life."

>>Englezima se 56 godina nije dogodilo da ne prođu skupinu na SP!

Ključne riječi

Komentara 3

LI
Lisabon
19:38 21.06.2014.

Hej, reference, jel ti to sam sebi " lajkas"?

L0
luena 01
20:23 21.06.2014.

The Sun i Daily Mail kritiziraju svoju reprezentaciju zbog lose igre i svoje navijace koji su izazvali incident u gostima i makljazu sa domacinima a BBC suti ,samo o nama melju gluposti ...

Avatar reference
reference
19:20 21.06.2014.

moglo bi za koji dan biti....'Hrvati imaju novog kapetana - onog koji ih avionom vodi kući'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije