Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI MINUTE

Otišao je iz Dinama kao budućnost HR nogometa za 7 mil. €, a sada će u drugu ligu

Ante Ćorić
Foto: Roma.it
1/2
24.08.2019.
u 13:58

Ćorić je prešao iz Dinama u Romu prije godinu dana, ali igrao je samo u tri utakmice. Novi trener Rome Paulo Fonseca ne računa na njega, što je pokazao time da mu u pripremnim utakmicama za novu sezonu nije dao niti minute

Hrvatski vezni nogometaš Ante Ćorić (22) trebao bi otići iz Rome na jednogodišnju posudbu u španjolskog drugoligaša Almeriju.

Talijanski mediji izvijestili su da je Almería poslala Romi ponudu za posudbu uz mogućnost otkupa ugovora. Roma, po pisanju medija, navodno traži sedam milijuna eura za otkup Ćorićeva ugovora.

Ćorić je prešao iz Dinama u Romu prije godinu dana, ali igrao je samo u tri utakmice. Novi trener Rome Paulo Fonseca ne računa na njega, što je pokazao time da mu u pripremnim utakmicama za novu sezonu nije dao niti minute. 

Almería je u prvom kolu druge španjolske lige prošli vikend pobijedila Albacete s 3-0.

>>>> Pogledajte što je nakon velike pobjede u Mađarskoj rekao Nenad Bjelica

Ključne riječi

Komentara 4

ZC
zorro.cz
01:11 25.08.2019.

ajde da ti klinci nemaju pameti... No, oni imaju i roditelje... ako i sa kojim IQ

MA
manga48
14:04 25.08.2019.

Još u kadetima sam vidio da su Ćorić i Halilović razmaženi od trenera. Nisu grizli, trčali... više su težili potezu nego sudjelovati u akcijama, pasovima se probijati prema naprijed.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:11 24.08.2019.

Mali bahatko će imati karijeru poput Halilovića - vječiti nedokazani talent.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije