Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA TRENERU

Eduardo: Valjda će Zoki ostati, treba nam!

Zoran Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
30.05.2015.
u 08:45

'Ne znam što se dogodilo, nešto sam čuo, ali ne želim to komentirati. Neka to 'oni' riješe.'

Ovaj Dinamo baš i nije normalan klub. Treću utakmicu zaredom imaju lijepo popunjene tribine pravih kibica, nema baklji, vrijeđanja. Igraju dobro, u te zadnje tri jake utakmice pobijedili su Hajduk, pa Split u finalu kupa i sinoć Rijeku i na njima skupili više gledatelja nego na svim prethodnim utakmicama zajedno.

I umjesto da se danas govori o 43 utakmice u domaćim natjecanjima bez poraza, o osvojenom prvenstvu bez poraza plavi naprave glupost i skrenu sve u negativne vode, naprave incident oko toga hoće li Vukojević u igru ili neće, zbog čeka je Zoran Mamić i napustio klupu.

- Ovo je bilo predivno, ovacije koje sam dobio su mi natjerale i suzu na oko, srce mi je puno, hvala svima na ovim divnim trenucima. Dinamu želim uspjeh u Europi - kazao je Vukojević, a na upit što se to događalo na klupi oko njegova ulaska u igru, samo se nasmiješio, pozdravio i otišao.

Prema nekim izvorima navodno je bilo burno i u svlačionici nakon utakmice.

- Je, Zoki je bio kod nas, pozdravili smo se, sve uobičajeno, ništa posebno. A ja nisam ni primjetio da trener na kraju nije bio na klupi - rekao je Josip Pivarić.

- Ne znam što se dogodilo, nešto sam čuo, ali ne želim to komentirati. Neka to 'oni' riješe - kazao je Ademi.

- Iza nas je odlična sezona, lijepo je što je na kraju sezone došao i veći broj gledatelja, što smo ostvarili povijesni uspjeh, završili sezonu bez poraza. Sad je na redu odmor, ali brzo se vidimo jer pripreme rano počinju, a želimo u Europi ostvariti ono što nismo u ovoj sezoni - pričao je Eduardo.

Zašto ste došli do klupe i trenera Mamića 15 minuta prije kraja?

- To će ipak ostati među nama. Nadam se da će biti sve u redu, da će trener ostati s nama. On je bio uz nas, i uz mene i uz momčad kad nam je bilo teško, ovo nisu lagani trenuci, ali želimo da ostane jer je za nas jako važan - odgovorio je vratar Dinama.

>> Zdravko došao na konferenciju umjesto Zorana, evo što je rekao o incidentu!

>> Braća Mamić posvađala se oko Vukojevića, Zoran napustio klupu Dinama!

Komentara 8

ED
europski dinamo
12:59 30.05.2015.

Euduardo jadan slucajno zakuhao situaciju,a Zoran odmah iskoristio da ponizi Vukojevica. Zato je tu bila Dinamova utvrda tribina Zapad koja je zagrmila Ogi,Ogi....

VE
Velikogoričan56
12:44 31.05.2015.

Ne znam zbog čega oko toga dalje razglabati, bilo pa prošlo. Zoran nije bio u pravu, sve je dobro ispalo i sad nakon odmora u novu sezonu, nadajmo se još bolju nego je bila ova.

Avatar Pacov
Pacov
12:58 31.05.2015.

zoran ako udje u LP ostat ce u dinamu trener sljedecih 10 godina haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije