Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U čast Medveščaku

Dvometarski pak 'pao' je ispred Doma sportova

Medveščak, Pilos, statua (1)
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
29.10.2013.
u 20:58

– U životu nisam vidio ovako veliki pak, ali super je fora – rekao je Mark Popovic

Da će na samoj sredini Trga Krešimira Ćosića pokraj Doma sportova osvanuti veliki dvometarski pak, teško da je itko mogao zamisliti prije nekoliko godina. Prije bi se očekivala košarkaška, rukometna ili nogometna lopta. No, uspjesi Medveščaka učinili su svoje, pa je sponzor medvjeda Pilos uz pomoć medvjeda Lukea Walkera i Marka Popovica otkrio svojevrsni spomenik hokejaškim uspjesima Medveščaka. Statua je tako napravljena da izgleda kao da je pak pao s neba i udubio se u beton.

- U životu nisam vidio ovako veliki pak, ali super je fora – rekao je Popovic, koji je tijekom 15 godina profesionalne karijere igrao u Kanadi, SAD-u i Rusiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije