Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRTOGLAVE CIFRE

Dva kluba ne odustaju od Modrića i ne pitaju za cijenu, žele ga dovesti već ove zime

Champions League - Group C - Real Madrid v S.C. Braga
JUAN MEDINA/REUTERS
09.11.2023.
u 11:19

Pažnju mnogih klubova privukla je konstantna priča da je Modrić ove sezone nezadovoljan svojim statusom i minutažom u Realu, pa u tome vide svoju priliku za ponovni pokušaj

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić je ovog ljeta potpisao novi ugovor s Real Madridom do kraja lipnja 2024. godine, odbivši tako mnoge ponude koje su dolazile iz drugih zemalja i kontinenata. 

Međutim, pažnju mnogih klubova privukla je konstantna priča da je Modrić ove sezone nezadovoljan svojim statusom i minutažom u Realu, pa u tome vide svoju priliku za ponovni pokušaj. 

Kako ističe talijanski insajder za transfere Rudy Galetti, dva kluba pripremaju ponude za 38-godišnjeg veznjaka, a namjera im je dovesti Modrića već ove zime.

Oba kluba zainteresirana za Modrića u ovom periodu su iz Saudijske Arabije. Prvi klub koji je u igri je Al-Ahli u čijim redovima igraju zvijezde poput Riyada Mahreza i Roberta Firmina, dok je drugi Al-Ittihad, klub u kojem igra Modrićev donedavni suigrač Karim Benzema, ali i još neka velika imena poput N'Gola Kantea i Fabinha.

I jedan i drugi klub su već proteklog ljeta pokazali interes za Modrića te ovime pokazuju svoju upornost pri želji za dovođenjem hrvatskog veznjaka.

Primjerice, Al-Ahli je na ljeto Modriću nudio ugovor s godišnjom plaćom od 200 milijuna eura, čime bi Luka zasjeo na diobu prvog mjesta najplaćenijih nogometaša svijeta s Cristianom Ronaldom, koji igra u redovima još jednog saudijskog kluba, Al-Nassra.

Komentara 6

ST
Startrack
11:35 09.11.2023.

Odakle saudijcima tolike pare za ovo. Kako im klubovi prave profit kad nema gledaouca.

GE
gerila
11:43 09.11.2023.

Nije u šoldima sve..

SZ
szd
23:01 09.11.2023.

I wrote a comment and it is deleted

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije