Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neki mu zamjerili

Dragića napali zato što slavi pravoslavni Božić, sjajno je reagirao

Goran Dragić
Foto: twitter.com/Goran_Dragic
08.01.2019.
u 09:04

Daroviti organizator igre rođen je u Ljubljani, otac Marinko podrijetlom je iz sela Majdan (desetak kilometara od Kladnja), dok mu je majka Mojca rođena Slovenka

Goran Dragić, član Miami Heata i umirovljena zvijezda slovenske košarkaške reprezentacije, vješto je odgovorio na provokaciju nakon što se pojedincima nije svidjela njegova jučerašnja objava na Twitteru.

Dragić je uz fotografiju u društvu sina čestitao pravoslavni Božić, ali ga je među prvim komentarima dočekalo ružno intonirano pitanje "Jesi li ti Slovenac?", očito nekoga tko smatra da Slovenci nemaju ništa s tom vjeroispovijesti. 

Dragić je na to mirno odgovorio "da, ja sam Slovenac pravoslavne vjere", pa na provokaciju dodao "na današnji dan želim ti mir u duši i radost u srcu".

Drugima je zasmetalo i što je objavu napisao na ćirilici, međutim većina Slovenaca očekivano je stala u obranu košarkaša koji je toj državi donio zlatnu medalju na Eurobasketu 2017. i to, između ostalog, tako što je u finalu upravo Srbiji zabio 35 koševa.

Daroviti organizator igre rođen je u Ljubljani, otac Marinko podrijetlom je iz sela Majdan (desetak kilometara od Kladnja), dok mu je majka Mojca rođena Slovenka.

Komentara 114

DU
Deleted user
10:15 08.01.2019.

Nedaj svoje i poštuj tudje i nema nikakvih problema.

NM
nemirno more
11:10 08.01.2019.

čovjek se nikada ne smije sramiti svog porijekla,svojih prijatelja,svojih roditelja,samog sebe...budi ono što jesi i to dostojanstveno pokaži...voli svoje poštuj tuđe...

NA
narod1
12:26 08.01.2019.

Dakle saznali smo da ima Slovenaca koji pišu ćirilicom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije