Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"OSJEĆAM SE POSRAMLJENO"

Đoković se javio Kyrgiosu, on otkrio sadržaj poruke: "Nisam mogao vjerovati da ćeš baš ti izaći u medije"

Novak Đoković
Foto: Steven Paston
1/5
15.01.2022.
u 15:01

- Znao sam da će Nadal reći onako nešto, očekivano. Murray je isto rekao što se očekivalo, a razočarali su me i svi tenisači i tenisačice koji ga osuđuju.

Nick Kyrgios ili je napravio potpuni zaokret u odnosu s Novakom Đokovićem ili jednostavno voli biti kontra većine. Naime, ponovno je stao u obranu najboljeg tenisača svijeta i poželio mu da osvoji Australian Open, u inat svima.

- Sramim se jer znam što je taj čovjek napravio za nas (Australiju, op.a.) i za sport. Mislim da način na koji se odnosimo prema njemu nije ispravan, ali mediji to vole, oni vole dijeliti ljude - kazao je Kyrgios pa nastavio:

- Kad sam prvi put pružio podršku Novaku, dobio sam "milijun" poruka u kojima me se propituje, ali svima sam rekao da ga razumijem. A kad me pitaju kako se osjećam zbog situacije, odgovorim - posramljeno. On je samo tražio razumijevanje, a postao je meta cijele Australije.

Tennis: Laver Cup Sep 25, 2021; Boston, MA, USA; Team World player Nick Kyrgios attempts a shot between his legs during the first set of his match against Team Europe player Stefanos Tsitsipas at TD Garden. Mandatory Credit: Richard Cashin-USA TODAY Sports Richard Cashin
Foto: Richard Cashin/REUTERS

I ne samo Australije...

- Znao sam da će Nadal reći onako nešto, očekivano. Murray je isto rekao što se očekivalo, a razočarali su me i svi tenisači i tenisačice koji ga osuđuju.

Nije mu jasno ni kako ga ministar Alex Hawke može smatrati prijetnjom ako je došao igrati tenis. A potom je otkrio sadržaj poruke koju mu je Đoković poslao na Instagramu.

- Zahvalio mi se što sam uz njega jer nije očekivao da ću baš ja izaći u medije i reći sve što sam rekao. Bilo mu je drago što "pokušavam shvatiti situaciju i imati malo objektivnosti prije nego što ispalim metke". Nosit ću ulicama majicu na kojoj piše "Idemo!" (Đokovićev poznati usklik dok igra, op.a.). Mi samo želimo igrati tenis, a to nam oduzimaju - zaključio je australski tenisač koji se trenutno oporavlja od zaraze koronavirusom.

 

Komentara 47

BR
brzizestok
15:28 15.01.2022.

Sve si dobro rekao, baš dobro. Po naši bi se reklo… na njemu treniraju strogoču

Avatar BorNakitnjak
BorNakitnjak
15:59 15.01.2022.

Da mediji vole dijeliti ljude?! Ma ti se šališ! Lažeš Kyrgios! Sad će te večernji pobrisat, lažljivče! Čuj mediji vole dijeliti ljude... svašta....

Avatar hrvatska.desnica
hrvatska.desnica
15:55 15.01.2022.

Koliko zavidnih bolesnika na portalu,koji rokću uz mesni doručak i ne kvalitetno pivo kupljeno na rate.Sretno Novače,vlasniče ni manje ni više 20 Grand Slam turnira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije