Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"NITKO NIJE IZNAD"

Nadal još jednom "okrznuo" Đokovića: Australian Open će biti velik s njim ili bez njega

15.01.2022.
u 11:18

Jako ga poštujem kao osobu i kao sportaša, ali definitivno se ne slažem s nekim stvarima koje je činio u posljednja dva tjedna.

Španjolski tenisač Rafael Nadal, još jednom upitan za 'slučaj Đoković', je naznačio kako "igrači dolaze i odlaze, ali tenis ide dalje" te da "nitko nije iznad Australian Opena".

Na ovogodišnjem Grand Slam turniru u Melbourneu Nadal i Novak Đoković su trebali loviti 21. Grand Slam titulu u karijeri. Njih su dvojica trenutačno izjednačeni još s Rogerom Federerom (po 20 naslova), ali se još uvijek ne zna hoće li srpski tenisač nastupati na prvom velikom turniru u godini.

- Iskreno, malo sam umoran od cijele ove situacije. Uopće nije sporno da je Novak Đoković jedan od najboljih tenisača u povijesti našeg sporta. Ali, ne postoji igrač koji je iznad samog tenisa. Nije to ni Đoković, ni Federer, ni ja, ni bilo tko drugi prije nas, a bilo je fantastičnih igrača. Igrači dolaze i odlaze, a tenis ostaje - rekao je Nadal.

Osvrnuo se španjolski as i na mogući nastup, ali i neigranje Đokovića na Australian Openu.

- Ako Novak zaigra to će biti u redu. Ako ne bude igrao Australian Open će biti velik i bez njega. Iskreno, Đokovića jako poštujem i kao osobu i kao sportaša, ali definitivno se ne slažem s nekim stvarima koje je činio u posljednja dva tjedna - završio je Nadal.

Komentara 9

DU
Deleted user
12:11 15.01.2022.

Rafaele,jadan si!

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
14:55 15.01.2022.

Ovaj jadni mis,je ugledo sansu da uzme 21 Gren-Slam,koliko moras biti jadan i bolestan,da se na tudjoj nesreci nadas necemu,sto ti ne pripada,jadnice jedan,mali misu.......

BS
Berekin ST
18:09 15.01.2022.

Meni je manje nego spanjolcima draga mogucnost da srbin bude najbolji ali... rafa ispa si govno za sva vrimena. Bit ces novi jos gori materazzi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije