Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIM SRCEM

Dok su srpski komentatori tugovali, poslušajte kako je bosanski oduševljeno slavio pobjedu Hrvatske

KATAR 2022 - Hrvatska i Japan o pobjedniku odlučuju penalima
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/45
10.12.2022.
u 10:20

I dok je cijela Hrvatska slavila, a čestitke su stigle i iz svih zemalja regije, srbijanski komentatori na Arena Sportu kao i na RTS u vrlo komornoj atmosferi i tihim glasom su ispratili Hrvatsku u polufinale.

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon penala izbacila moćni i favorizirani Brazil nakon drame jedanaesteraca te drugi put zaredom izborila polufinale svjetskog prvenstva. Izabranici Zlatka Dalića napravili su čudesan uspjeh i za veliko finale će igrati u utorak, 13. prosinca, protiv boljeg iz duela Nizozemske i Messijeve Argentine.

I dok je cijela Hrvatska slavila, a čestitke su stigle i iz svih zemalja regije, srbijanski komentatori na Arena Sportu kao i na RTS u vrlo komornoj atmosferi i tihim glasom su ispratili Hrvatsku u polufinale.

S druge strane, komentator bosansko-hercegovačke radiotelevizije s oduševljenjem je komentirao uspjeh Hrvatske.

Njegovu reakciju poslušajte OVDJE

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Ključne riječi

Komentara 4

PI
pičkoustiiii
10:34 10.12.2022.

Uvjek bili korektni bosanski komentatori. Ja sam jednom svjedočio svojim ušima i očima kako su sarajlije navijale za nas. Zadesio se u Sarajevu . I zato su me kupili uvjek navijam i za BiH.

ZU
Zujim
19:00 10.12.2022.

N1 BG dnevnik sinoc, niti JEDNOM RIJECJU nije niti spomenuo sinosnje cetvrtfinale HR i BR, kao da se utakmica nije niti igrala, a za N1 SA je to bila udarna prva vijest, koja je dugo trajala.

Avatar Psychlist
Psychlist
11:06 10.12.2022.

Komorna atmosfera nije problem, ali kad u isto vrijeme slaviš pogodak Brazila to baš nije ok. Samom činjenicom da se ArenaSport gleda u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije