Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTREBNO POJAČANJE

Dinamo sprema veliki transfer? Za pet milijuna eura dovode bivšeg igrača Schalkea, ljetos im zabio

firo: 26.10.2019, football, 1.Bundesliga, season 2019/2020, SC Paderborn - Fortuna Dusseldorf, Duesseldorf
Foto: firo Sportphoto/Max Ellerbrake
1/3
12.02.2023.
u 18:58

Tekpetey (25) danas je suigrač Simona Sluge u Ludogorecu. Prema Transfermarktu vrijedi 3.2 milijuna eura, ali kluba traži pet, što modrima ne predstavlja problem. U borbi za njegov potpis je i Pahtar.

Hrvatski prvak Dinamo u potrazi je za vrhunskim krilnim napadačem nakon odlaska Mislava Oršića u Southampton. Navedenu poziciju može pokriti nekoliko članova modre svlačionice, poput Darija Špikića i Petra Bočkaja, no zamijeniti dojučerašnjeg predvodnika maksimirskog kluba zahtjevan je zadatak. Navijači nisu najzadovoljniji nekim od posljednjih rezultata, u Koprivnici je momčad Ante Čačića uzela samo bod (0:0) i pojačanja bi im dobro došla. 

A sad su izabrali svoju metu. Bernard Tekpetey (25) bivši je igrač Schalkea koji danas nosi dres bugarskog Ludogoreca. Kako piše portal Sport World Ghana, Dinamo se za njegov potpis bori s ukrajinskim Šahtarom trenera Igora Jovićevića - oba kluba ušla su u konakt s predstavnicima nogometaša. 

Spominje se cifra od pet milijuna eura, što su modri navodno spremni platiti. No, moraju se požuriti ako misle ozbiljno, jer prijelazni rok traje do 15. veljače. Tekpetey je u Schalkeu, uz različite posudbe, bio sve do ljeta 2021., kada odlazi u Bugarsku, u klub u kojem je i Simon Sluga. 

Tekpetey je ljetos zabio za Ludogorets protiv Dinama u 3. pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka, u susretu koji je otišao u ruke hrvatskog kluba (2:1). Prema Transfermarktu vrijedi 3.2 milijuna eura, a ima i dva nastupa za reprezentaciju Gane s početka 2017. godine. 

Komentara 2

DU
dugiarap
22:42 12.02.2023.

Tekpeti, da je vecdrugi ajde ali tekpeti pojacanje, sumnjam😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije