Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUNO PETKOVIĆ

Dinamo i Jakirović dobili su veliko pojačanje: Plavi majstor vratio se nakon gotovo dva mjeseca

Zagreb: Prva utakmica grupne faze UEFA Konferencijske lige, GNK Dinamo - Astana
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
23.11.2023.
u 13:01

Pokušao je igrati protiv Hajduka, pa onda pomoći Hrvatskoj protiv Turske, ali to je samo pogoršalo ozljedu mišića koja je sad valjda iza napadača Dinama

Nepotpuno zaliječni igrač ne bi trebao igrati, no Segej Jakirović stavio ga je u početni sastav protiv Hajduka i Bruno Petković izržao je 44 minute. Potom je u dvoboju naše reprezentacije s Turskom želio pomoći, no ni to nije bila dobra odluka. Nakon ta dva pokušaja povratka na travnjake Petković je samo obnovio pa i pogoršao svoju ozljedu.

GALERIJA Dinamo i Rijeka u završnici podijelili bodove (2:2)

Zagreb: Prva utakmica grupne faze UEFA Konferencijske lige, GNK Dinamo - Astana
1/119

- Svi smo krivi, možda i ja, možda i izbornik, možda i Petković koji je rekao da je spreman i da može, pa nitko ne bi stavio igrača koji kaže da nije spreman - govorio nam je nakon tih obonovljenih ozljeda trener Dinama Sergej Jakirović.

Da, Bruno je želio pomoći i Dinamu i reprezentaciji, išao je i na tretmane u Beograd, no dok mišić nije potpuno zacijelio, nije bilo smisla stavljati ga. Stoga su i Jakirović i Dalić, a valjda i Petković, prametno napravili kad je ostao na treninzima u Dinamu, a nije bio s reprezentacijom na utakmicama s Latvijom i Armenijom.  Ostao je trenirati i sad već ima nekoliko ozbiljno odrađenih treninga s plavima i spreman je za povratak na travnjak. Bit će u kadru Dinama za subotnji maksimirski derbi s Osijekom, no Jakirović još nije odlučio hoće li s njim krenuti od početka ili će dobiti manju minutažu.

VEZANI ČLANCI:

Naime, Petković do ovih posljednjih treninga nije ozbiljno radio dva mjeseca i sad će sigurno trebati i neko vrijeme da dođe do optimalne forme. No, povratak Petkovića puno će značiti Dinamu u posljednjih šest utakmica ove polusezone u kojima Dinamo nema pravo na kiks želi li se približiti Hajduku i želi li u skupini Konferencijske lige u susretima s Astanom u Kazahstanu i Ballkanijem u Maksimiru preko dvije pobjede doći do europskog proljeća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije