Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTRKA OKO FLANDRIJE

Dancu najveća pobjeda u karijeri: 'Čekao sam trenutak kada ću jurnuti'

CYCLING RONDE VAN VLAANDEREN RACE 2021
DAVID PINTENS/BELGA/PIXSELL
04.04.2021.
u 20:04

Nakon što je 2019. bio drugi na "Tour od Flanders", Asgreen je sada stigao i do najveće pobjede u karijeri.

Danac Kasper Asgreen (Deceuninck-Quick-step) pobjednik je 105. biciklističke utrke Oko Flandrije, jedne od najvećih jednodnevnih biciklističkih utrka.

Asgreen je 254.3 km od Antwerpena do Oudenaardea prošao za šest sati, dvije minute i sekundu pobijedivši u ciljnom sprintu ispred prošlogodišnjeg slavljenika Nizozemca Mathieua van der Poela (Alpecin-Fenix).

Nakon što je 2019. bio drugi na "Tour od Flanders", Asgreen je sada stigao i do najveće pobjede u karijeri.

- Dobro sam se osjećao u posljednja dva kilometara i vjerovao sam svom sprintu. Pustio sam Mathieua ispred i čekao na trenutak kada ću jurnuti - rekao je Asgreen, prvi Danac koji je pobijedio na utrci nakon Rolfa Sorensena prije 24 godine.

Olimpijski pobjednik Belgijanac Greg Van Avermaet (AG2R Citroën Team) bio je treći.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije