Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA NAD KANADOM

Kramarić: Posebna večer za mene i ekipu, no ne treba previše slaviti. Znamo kakvo je stanje u skupini

KATAR 2022 - U akciji s Perišićem, Kramarić dao još jedan gol Kanadi za 3:1
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
27.11.2022.
u 19:07

Posebna večer za mene i ekipu, sigurno se ne daju svaki dan dva gola na svjetskom prvenstvu - izjavio je junak pobjede.

Prvih pet minuta... težak početak, ali pokazali smo ono što uvijek Hrvatska pokazuje - fokus, psihičnu snagu... vratili smo se na pravi način i dominantno pobijedili - rekao je nakon pobjede nad Kanadom Andrej Kramarić koji je dao dva pogotka.

- Ne treba previše slaviti i veseliti se. Svi znamo kakvo je stanje u skupini, zadnja utakmica odlučuje. Nadam se da ćemo biti u stanju u kakvom smo bili danas - rekao je i dodao da se nada prolasku grupe.

- Posebna večer za mene i ekipu, sigurno se ne daju svaki dan dva gola na svjetskom prvenstvu - izjavio je junak pobjede za HRT.

- Opet smo zaspali prvih pet minuta. Osim prvih pet minuta, sve smo fantastično odradili. Možda nam je to čak i trebalo i nakon toga smo se probudili. Greška je što nismo odmah od početka bili fokusirani - rekao je Dejan Lovren dodajući da smo kasnije promijenili tijek igre i da su puno pričali na poluvremenu.

- Svi su rekli da je Maroko neka laka ekipa, ne bih baš rekao. Pokazali su danas protiv Belgije da su jako dobri. Na nama je da odradimo svoj posao protiv Belgije. Bit će teško i zahtjevno ali imamo sad povoda za dalje - rekao je Lovren.

Veliku pobjedu Hrvatske u studiju komentiraju Željko Janković, Sergej Jakirović i Dea Redžić

Teško je krenuti nakon ovakvog početka. Desio se rani gol i najgore je kad tako kreneš u utakmicu. Nakon toga smo se vratili u igru i pokušali držati ritam što je teško raditi 90 minuta, ali priveli smo utakmicu kraju. Znamo koliko je Kanada kvalitetna ekipa. Naravno da su imali prilike, ali kad smo kompaktni i kad imamo Livija na golu sve je puno lakše. Ovo nam znači za samopuzdanje, ali pritiska što se mene tiče nije bilo. Vjerujem u našu kvalitetu, pravi smo kad je najteže i sada se spremamo za zadnju utakmicu. Nije me iznenadila pobjeda Maroka jer smo već vidjeli da su dobri. Protiv Belgije idemo na tri boda - rekao je Joško Gvardiol.

- Vidjeli smo pravu Hrvatsku. Morali smo biti puno bolji s loptom nego protiv Maroka, tada smo se više fokusirali na obranu zbog njihove kontre, ali to nismo bili mi. Mi se moramo nametnuti kao danas, iako smo loše ušli na početku. Poslije smo se vratili dominirali i zasluženo pobijedili. Sada se lakše diše, pogotovo nakon prvog gola i prve pobjede. Tri boda daju snagu i vjetar u leđa. U zadnjoj utakmici ne smiejmo izgubiti i ići ćemo na pobjedu jer drugačije ne znamo. Nećemo razmišljati o gol-razlici, ići ćemo na pobjedu, igrati našu igru. Igramo u isto vrijeme i slušat ćemo rezultat iz druge utakmice. Moramo biti pametni, ali nema straha jer kad igramo ovako stvarno smo dobri - izjavio je Ivan Perišić.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

Ključne riječi

Komentara 4

VO
Votum
19:12 27.11.2022.

Ma bravo Kramarić!

HR
Hrast
19:21 27.11.2022.

Prvi gol kojeg smo primili je bio svojevrsna šok terapija i gledam ga kroz tu prizmu, dakle pozitivno, njime je samo probuđen uspavani div. Predivna utakmica. Bravo dečki, predivno je bilo gledati Vaše zajedništvo i nesebičnost, miran sam za našu budućnost. Moja Domovina! ❤️ Živjela Hrvatska! Dragi Bog blagoslovio Hrvatsku!

PR
Propitivač
19:31 27.11.2022.

Drago mi je zbog Kramarića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije