Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinju pripreme

Okuplja se opaka ekipa: Srpski poluteškaš se pridružio Cro Copu

Mirko Filipović i Darko Stošić
Foto: Facebook/Darko Stosic
13.12.2018.
u 14:38

Stošića čeka boba protiv Magomeda Ankalaeva, a Filipovića okršaj s Amerikancem Royem Nelsonom

Darko Stošić vratio se u Zagreb. U glavnom gradu Hrvatske će odraditi pripreme za svoju sljedeću UFC borbu, koju će 23. veljače odraditi u Pragu protiv opakog ruskog borca Magomeda Ankalaeva. Naravno, u pitanju je trening u Cro Cop timu, gdje se pripremao i za prošli UFC nastup.

Stošić je tri tjedna proveo u Düsseldorfu, gdje je trenirao u UFD gymu. Tamo je dobio puno novih iskustava te načina treninga, no Cro Cop tim ipak je njegova primarna dvorana i nije bilo nikakve sumnje kako će se tamo vratiti, posebno jer sa svime što je do sada tamo napravio teško može biti zadovoljniji, prenosi Fightsite.

Srpski poluteškaš već je došao u Zagreb, gdje će lakše trenirati, dok mu pravi kamp počinje 3. siječnja, kada u Zagreb dolazi Stipe Drviš. Biti će to zajedničke pripreme Darka i Cro Copa, budući da Filipović samo tjedan dana prije Darkove borbe ima okršaj s Royem Nelsonom u Bellatoru. Tako će se u dvorani skupiti najjača moguća ekipa, uključujući Satoshia Ishiia, Antu Deliju, Sašu Milinkovića...

Ključne riječi

Komentara 16

ST
stopostohrvat.
16:15 13.12.2018.

dobro dobro braco, samo tako samo lakooo, krenimo polako i nezaustavljaj mo se pred napadima Islamskih terorista i smrdljivih Mudzahedina. oborimo ih snogu, samoo uz pomoc udruzenih snaga Brace Hrvata i Srba obranit ce mo nase granice. Faale nam jos samo Ruski Sukoi 35 i ne bojimo se vise nacista fasista i Mu mu mu djahetina krmeta. ha ha ha

Avatar Semper Paratus
Semper Paratus
23:52 13.12.2018.

Brat s Bratom...

NI
NikoCro
18:39 13.12.2018.

Ne mozes vjerovati koliko ovih Srbova ima na nasem portalu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije