Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
platio cijenu

Cro Cop objavio jezivu snimku što su mu radili nakon posljednjeg meča

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
14.10.2018.
u 09:53

Unatoč pobjedi Cro Cop nije prošao bez ozljeda pa je tako na svom Instagram profilu objavio pomalo jeziv video iz liječničke ordinacije u kojem mu liječnik vadi tekućinu iz koljena i to golemom injekcijom.

Iako je već debelo zagazio u peto desetljeće, Mirko Filipović i dalje se bori na vrhunskoj razini što je dokazao i nedavnom pobjedom protiv Amerikanca Roquea Martineza

Unatoč pobjedi Cro Cop nije prošao bez ozljeda pa je tako na svom Instagram profilu objavio pomalo jeziv video iz liječničke ordinacije u kojem mu liječnik vadi tekućinu iz koljena i to golemom injekcijom.

- Uspjeh je medalja sa dvije strane, svi vide onu glamuroznu stranu, a nitko ne vidi put koji treba proći i cijenu koju treba platiti za to - napisao je  Mirko Filipović na svojem Instagramu.

>> Pogledajte trening Cro Copa: 

Ključne riječi

Komentara 24

CA
cortesova arkebuza
11:53 14.10.2018.

Najveća legenda,pravi borac kakvih danas skoro pa nema više,naš Stipe Miočić ili Fjodor.Nisu nikad pričali previše van ringa nego u ringu.Danas imamo uličare i asocijalce koji liječe svoje komplekse u ringu,ludi Irac koji je dobio batine prije par dana je najgori primjer koji postoji.Mirko Cro Cop jedan od najvećih ikad !!! Malo je reći legenda!

ZA
zadar1
11:56 14.10.2018.

a sto cu mu ja....vrag ga tira...

PP
pp
16:47 14.10.2018.

Isuse Bože, jezivo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije