Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Columbus preokretom izborio pobjedu u Washingtonu

Columbus Blue Jackets
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
13.04.2018.
u 10:28

Uvjerljive domaće pobjede u prvim utakmicama ostvarili su Tampa Bay protiv New Jerseyja (5-2), Boston protiv Toronta (5-1) i Nashville protiv Colorada (5-2)

Hokejaši Columbusa preokretom su stigli do pobjede, 4-3 u produžetku, na gostovanju u Washingtonu, u prvoj utakmici prvog kruga doigravanja za Stanley Cup u nacionalnoj sjevernoameričkoj hokejskoj ligi (NHL).  

Domaći Capitalsi vodili su 2-0 nakon prve trećine s dva pogotka Kuznjecova (18, 19) u razmaku od 30 sekundi, kad je Washington imao igrača više na ledu. Wenneberg (25) i Vanek (42) su vratili Blue Jacketse u utakmicu, da bi pogotkom Smith-Pellyja (46) domaći opet došli do vodstva.

Columbus Blue Jackets
1/3

Golom Jonesa (56) Columbus je izborio produžetak, u kojem je nakon 6:02 minuta igre mrežu domaćeg vratara Grubauera pogodio Panarin i donio Blue Jacketsima početnu prednost u seriji na četiri pobjede.

Osim Columbusa, u preostale četiri utakmice igrane u noći s četvrtka na petak, od gostiju je slavio još samo San Jose. Sharksi su s 3-0 pobijedili na gostovanju kod Anaheima uz dva pogotka Kanea i jedan Burnsa, dok je vratar Jones obranio svih 25 udaraca domaćih hokejaša.

Uvjerljive domaće pobjede u prvim utakmicama ostvarili su Tampa Bay protiv New Jerseyja (5-2), Boston protiv Toronta (5-1) i Nashville protiv Colorada (5-2).

U noći s petka na subotu na rasporedu su druge utakmice u serijama Pittsburgh - Philadelphia (1-0 za Pittsburgh), Winnipeg - Minnesota (1-0 za Winnipeg) i Las Vegas - Los Angeles (1-0 za Las Vegas).

Rezultati jučerašnjeg utakmica prvog kola doigravanja: Vegas Golden Knights - Los Angeles Kings 1-0, Winnipeg Jets - Minnesota Wild 3-2, Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers 7-0.

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
17:36 13.04.2018.

super su odigrali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije