Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NS BiH

Ćirin prvi oslonac u Savezu dobio pet godina zatvora

'ciromunib_jal_bih_231109'
'Photoshop'
23.11.2009.
u 17:47

Generalni tajnik Nogometnog saveza BiH Munib Ušanović i tajnik za financije i marketing Miodrag Kureš proglašeni su krivima zbog porezne utaje i zloupotrebe položaja ili ovlaštenja te su osuđeni na po pet godina zatvora, potvrđeno je iz Suda BiH.

Dopredsjednik NS BiH Iljo Dominiković kaže kako će u pravomoćnoj presudi Ušanović sigurno biti oslobođen, a Ćiro Blažević branio ga je i prije izricanje presude.

- Pa i ja sam bio u zatvoru, a ništa nisam bio kriv govorio je Ćiro. Uefa je savezu blokirala sredstva za razvoj omladinskog nogometa, ali je za v. d. tajnika ponovno izabran Ušranović, kažu najviše zbog lobiranja izbornika Blaževića. Sada bi mogli zuajedno otići budući da se otkaz sprema i Ćiri Blaževiću. Sve su glasiniji članovi Izvršnog odbora koji žele njegovu smjenu.

- Obećao je odvesti reprezentaciju na SP, i ovo je neuspjeh, kazao nam je jedan od članova IO NS BiH, kojemu sada smeta i Ćirina nekultura, iako im je to prije deset dana bilo itekako simpatično.

- Kako izbornik BiH može reći ‘je... ćemo majku Portugalcima’, pita se on. Za to vrijeme Predsjedništvo NS BiH tvrdi kako u savezu nikad nisu bili složniji, te da Ćiro ostaje, iako se već licitira s imenima njegovog nasljednika.

Komentara 2

MI
milton
18:59 23.11.2009.

čudi me bolan munibe

AN
Andreeejjj
22:11 23.11.2009.

\"IZ ČIRINOG INTERVJUA\" Hahaha..........prevarantu pokvareni!!! Zašto? Jer je srpski lobi minirao Ćiru. Uz tihu podršku hrvatskog lobija. Danas doktor reprezentacije kaže, i ultrazvuk je rekao da Misimović nije bio spreman. A za tri dana igra jednu od boljih utakmica. II vjerojatno je Zvjezdan Misimović bio ucijenjen, kao što je bio ucijenjen i kada je odlučio igrati za bošnjačku reprezentaciju. Tada su mu otvoreno prijetili. No, od tog mišljenja se Ćiro želi ograditi. Iako... - Doktor reprezentacije mi je prije utakmice kazao da Misimović najmanje petnaest dana ne može igrati. A za tri dana je najbolji igrač na svijetu. I ja kažem doktoru: ‘Više nisi doktor reprezentacije, jer si dopustio da te izmanipuliraju i mene si obmanuo...’

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije