Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NS BiH
Povratak na članak

Ćirin prvi oslonac u Savezu dobio pet godina zatvora

Generalni tajnik Nogometnog saveza BiH Munib Ušanović i tajnik za financije i marketing Miodrag Kureš proglašeni su krivima zbog porezne utaje i zloupotrebe položaja ili ovlaštenja te su osuđeni na po pet godina zatvora, potvrđeno je iz Suda BiH.

Komentari 2

MI
milton
18:59 23.11.2009.

čudi me bolan munibe

VL
AN
Andreeejjj
22:11 23.11.2009.

\"IZ ČIRINOG INTERVJUA\" Hahaha..........prevarantu pokvareni!!! Zašto? Jer je srpski lobi minirao Ćiru. Uz tihu podršku hrvatskog lobija. Danas doktor reprezentacije kaže, i ultrazvuk je rekao da Misimović nije bio spreman. A za tri dana igra jednu od boljih utakmica. II vjerojatno je Zvjezdan Misimović bio ucijenjen, kao što je bio ucijenjen i kada je odlučio igrati za bošnjačku reprezentaciju. Tada su mu otvoreno prijetili. No, od tog mišljenja se Ćiro želi ograditi. Iako... - Doktor reprezentacije mi je prije utakmice kazao da Misimović najmanje petnaest dana ne može igrati. A za tri dana je najbolji igrač na svijetu. I ja kažem doktoru: ‘Više nisi doktor reprezentacije, jer si dopustio da te izmanipuliraju i mene si obmanuo...’

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.