Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mi smo prvaci

Budući 'Kauboji' pokorili Francuze i sa Mediteranskog prvenstva donijeli zlato

Kadeti osvojili prvo mjesto
Foto: Hrvatski rukometni savez
29.04.2023.
u 22:14

Od ukupno 13 momčadi na 16. po redu Mediteranskom prvenstvu u Tunisu, kadeti hrvatske rukometne reprezentacije su u finalu protiv Francuske odnijeli pobjedom 39:32

U finalu Mediteranskog prvenstva u Tunisu hrvatska kadetska rukometna reprezentacija svladala je Francusku s 39:32 i tako došla do prvog mjesta i zlatne medalje. Zlatna reprezentacija u polufinalu je s 28:22 pobijedila Tunis.

Skupinu su kadeti "riješili" bez poraza, prošavši kroz Rumunjsku (28:25), Egipat (28:21), Grčku (27:16) i Španjolsku (25:24). U zadnjem kolu skupine neriješeno su odigrali upravo protiv Francuske, s konačnim rezultatom 23:23.

"Dame i gospodo, naši nevjerojatni, borbeni, mladići s karakterom su pobijedili Francusku u velikom finalu Mediteranskog prvenstva u Tunisu. U domovinu se vraćaju sa zlatom oko vrata! Iskrene čestitke ovim izvanrednim igračima i stručnom stožeru", napisali su iz Hrvatskog rukometnog saveza.

Ukupno je 13 momčadi, podijeljenih u dvije skupine, nastupilo na 16. po redu Mediteranskom rukometnom prvenstvu za kadete. Osim zemalja na obali Sredozemnog mora, na prvenstvu su nastupile i reprezentacije Saudijske Arabije, Kuvajta te ranije spomenute Rumunjske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije