Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE BRINU IH VATRENI

Brazilci poručili da će plesati i kada zabiju Hrvatskoj: 'Kome bude smetalo, imat će problem'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Brazil v South Korea
Carl Recine/REUTERS
07.12.2022.
u 11:49

Brazilske zvijezde se očito ne zamaraju s Hrvatskom, oni radije uvježbavaju novi ples

Nogometaši Brazila su prema anketama i kladionicama najveći favoriti na svjetskom prvenstvu u Kataru, a upravo su carioce idući protivnik našoj reprezentaciji. Brazil pogotke proslavlja plesom na travnjaku, a protiv Južne Koreje im se čak pridružio i izbornik Tite što nije najbolje dočekano kod nekih poznatih nogometnih lica koja su kritizirala ovakav način proslave. Međutim, Brazilci se ne osvrću na kritike i poručuju da će plesati i dalje. 

>> U studiju Večernjeg otkrivena životna priča Dominika Livakovića, otkrio ga je čovjek koji nije dočekao njegovu najveću noć: 'Mali buš videl, taj bu jednog dana svjetska klasa'

- Tko ne voli naš ples imat će problem, jer ćemo mi i dalje plesati i nije nas briga - izjavio je napadač Brazila i Barcelone, Raphinha, prenosi ESPN. Imaju širok repertoar plesova, koreografija se uvježbava na treninzima, a možda bi im bolje bilo da se pripremaju za Hrvatsku? Uglavnom, pjesme i plesove pronađu na društvenim mrežama. Da bi pokreti bili usklađeni, brinu se Neymar, Vinicius, Raphinha i Lucas Paqueta.

- U osmini finala smo kod prvog gola Južnoj Koreji zaplesali  'Pagodao do Birimbola', glazbu 'Os Quebradeiras', uz produkciju 'Machadeza', koja je u ovom trenutku najslušaniji na Tiktoku, a protiv Hrvatske ide 'Warm up Senta Senta Suave', pjesma koju je napravio pjevač Buarque, prijatelj Viniciusa, u suradnji s Kevinom O Chrisom - izjavio je Lucas Paqueta.

Mi se ipak nadamo da rasplesana družina neće imati puno razloga za slavlje nakon dvoboja s vatrenima

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 8

T2
Tomo_20
15:18 07.12.2022.

Ja mislim da vam je protiv koreje bio zadnji ples pa vi dalje plesi te;)))))

VO
Votum
13:49 07.12.2022.

Meni ne smeta, neka plešu. Ne doživljavam to kao nepoštivanje protivnika, nego kao uživanje u nogometu kao igri. Ali neće se puno naplesati s nama, nismo mi poznati po "uhu" za te sambe, rumbe i čačačaove... Kod nas u ekipi ima sluha samo za ratničke i domoljubne.

SS
sokac sa drave
13:31 07.12.2022.

Plesali su plesali a onda od njemaca u vlastitoj zemlji dobili sedam komada.Dosta ste se rugali i ismijavali protivnike kazu njemci ovo vam je kazna za oholost.Toliko suza nije svjet vidio poslije poraza.Poslije toga nisu vise brazilci u europi prilazili trenerima govoreci im ej trener ja nisam rezervni igrac ja sam brazilac.To je imalo prodju kod mnogih trenera osim Van Gala.Kada je dolazio u bayern rekao je dolazim ali potjerajte juznoamerikance inace ne dolazim.I tako bi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije