Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIMNA ČAST

Bravo! Blanka Vlašić primljena u Kuću slavnih atletskog mitinga u Bruxellesu

ATHLETICS MEMORIAL VAN DAMME GALA EVENING
Foto: JAMES ARTHUR GEKIERE/BELGA/PIXSELL
1/5
02.09.2021.
u 13:19

Blanka Vlašić osam je puta nastupila na Memorialu Van Damme u Bruxellesu, a tri puta je pobijedila

Hrvatska rekorderka u skoku u vis Blanka Vlašić primljena je u Kuću slavnih atletskog mitinga u Bruxellesu, objavljeno je u četvrtak na internetskom portalu mitinga Memorial Van Damme.  

Veliko priznanje dvostrukoj svjetskoj prvakinji u skoku u vis ukazano je na posebnoj svečanosti uoči 45. izdanja Memoriala Van Damme, jednog od najuglednijih svjetskih atletskih mitinga, koji je svojedobno bio dio elitne Golden Four i Golden Six kategorije, dok je sada dio Dijamantne lige.

Zajedno s Blankom Vlašić u Kuću slavnih Memoriala Van Damme primljen je i svjetski rekorder u skoku u dalj Mike Powell.

"Velika mi je čast što sam primljena u Kuću slavnih jednog od najdugovječnijih atletskih mitinga na svijetu. Drago mi je da su direktor i organizatori mitinga prepoznali moje rezultate ostvarene na Memorialu Van Damme. Posebna mi je čast što sam u Kuću slavnih mitinga u Bruxellesu ušla zajedno s Mikeom Powellom, koji je ikona svjetske atletike i čiji je svjetski rekord u skoku u dalj nedodirnut već 30 godina“, rekla je Blanka Vlašić.

Blanka Vlašić osam je puta nastupila na Memorialu Van Damme u Bruxellesu, a tri puta je pobijedila.

Croatia's Blanka Vlasic and Wilfried Meert, organizer of the Memorial Van Damme meeting pictured during the gala evening of the 2021 edition of the Memorial Van Damme athletics meeting, Wednesday 01 September 2021 at the Ter Kamerenbos - Bois de la Cambre in Brussels. The meeting takes place next Friday in Brussels. BELGA PHOTO JAMES ARTHUR GEKIERE BELGA/PIXSELL
Foto: JAMES ARTHUR GEKIERE/BELGA/PIXSELL

Komentara 2

PE
pepomacan
13:17 02.09.2021.

Bravo Blankaaa!!!

DI
didajoza
16:26 03.09.2021.

bravo Blanka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije