Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKA IMENA

Trojica koja skaču više od šest metara stižu u Zagreb na Hanžek!

01.09.2021.
u 17:50

Izvjesno je da ćemo 14. rujna gledati skokove daleko iznad rekorda mitinga i da će mjesta na sjevernoj tribini biti tražena.

Skok s motkom bit će velika atrakcija 71. Memorijala Borisa Hanžekovića. Na startnoj listi su trenutačno trojica motkaša koja su u karijeri preskočila šest metara, a predvodi ih dvostruki svjetski prvak Sam Kendricks, koji je u Zagrebu nastupio i 2017. godine. Kendricksov osobni rekord je 6,06 metara, a ove godine najbolji mu je skok 5,92 m.

Uz njega će biti i aktualni europski doprvak i rekorder Memorijala Borisa Hanžekovića (5.76) Timur Morgunov, čiji je najbolji ovogodišnji rezultat 5,90 m, a osobni rekord 6,00 m. Treći skakač koji je u karijeri preskočio letvicu na visini šest metara je K.C. Lightfoot, kojem je to uspjelo u veljači ove godine.

Na Mladosti će skakati i filipinska senzacija John Obiena, koji je u subotu u Parizu skočio 5,91 m, slovenski rekorder Robert Renner (5,70) te hrvatski rekorder Ivan Horvat (5,76). Izvjesno je da ćemo 14. rujna gledati skokove daleko iznad rekorda mitinga i da će mjesta na sjevernoj tribini biti tražena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije