Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOVCI NA OTOKU

Boysi su pokorili Englesku, pravi su hit: 'Mnogi su pobjegli od kluba, to je privatna korporacija'

Chelsea v Dinamo Zagreb - UEFA Champions League - Stamford Bridge
Paul Terry
03.11.2022.
u 20:36

'Neki su nas cijelo vrijeme snimali.  Oni to nikad nisu doživjeli. Što je tužno'

Bad blue boysi oduševili su nogometnu Europu euforičnim navijanjem na utakmici Chelseaja i Dinama u sklopu šestog kola Lige prvaka. 

Plavi su 20 minuta poslije utakmice ostali na terenu i po velikoj kiši navijali sa najvjernijim pratiteljima po Europi, dok su engleski navijači bili fascinirani. 

- Sjedili smo u kafiću prije okupljanja. I ušli smo u razgovor s nekim lokalcima. Rekli su da su čuli za našu grupu i pričaju nam kako je nekad i ovdje bilo tako. Klubu su navijači bili bitni i živio si za svoj klub. Onda su samo nastavili i rekli da je to sve davna prošlost. Chelsea je kao klub postao firma koja postoji samo radi para i ničeg više.  Na stadionu su gledatelji koji sjede i slikaju se, a oni pravi navijači su u pubovima. Za kraj su nam rekli da je pitanje koliko ima tih pravih navijača još. Mnogi su prestali pratiti Chelsea jer to više nije njihov klub nego privatna korporacija. - rekao je jedan navijač Dinama u ispovijesti za portal Dnevno.hr

- Mi smo tamo bili atrakcija. Njima je nepoznato i nepojmljivo da netko tako bodri klub. Hodamo do stadiona kao vojska i pjevamo ljudi s prozora nas snimaju i dive se. Nije to dominacija. Dominacija je kada odeš na Poljud i budeš glasniji od Torcide. Ovdje nemaš protivnika sam si. Počeli smo pjevati čim su izašli na teren, a prestali 20 minuta nakon susreta. Neki su nas cijelo vrijeme snimali.  Oni to nikad nisu doživjeli. Što je tužno. Stadion nije kazalište. - rekao je između ostalog pripadnik boysa koji je bio u Londonu. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!

Komentara 4

Avatar kvasac60
kvasac60
21:26 03.11.2022.

To je teško shvatiti.Što oni znaju o Dinamu???Ništa.

KA
kažemja
21:57 03.11.2022.

Torcida može samo sanjati ovako nešto.Mislim da bi dali pola Dalmacije da čuju himnu Lige prvaka na Poljudu.

DU
Deleted user
02:21 04.11.2022.

Sve engleske portale sam pregledao. Britanci su preplašeni od likova tzv. Boysy, koji su im pokorili državu. Sirene zavijaju po cijeloj Engleskoj, a u zemlji zbog toga vlada totalni kaos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije