Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian Open

Borna Ćorić ispao u prvom kolu, Jana Fett prošla

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
15.01.2018.
u 11:36

U drugom kolu 21-godišnju Fett, 119. na WTA ljestvici, čeka druga tenisačica svijeta Dankinja Caroline Wozniacki

Hrvatski tenisač Borna Ćorić završio je u ponedjeljak svoj nastup na prvom grand slam turniru sezone Australian Openu nakon što ga je u prvom kolu sa 7-5, 6-4, 6-1 pobijedio domaći tenisač John Millman poslije dva sata i 20 minuta igre. 

Millman je servirao za pobjedu deset aseva, dok je Ćorić servirao dva. Hrvatski je tenisač suparniku dva puta uzeo servis, a svoj je gubio šest puta. 

Ovo je bio prvi međusobni ogled između Ćorića i Australca, 122. na ATP ljestvici.

Hrvatska tenisačica Jana Fett plasirala se u drugo kolo prvog grand slam turnira sezone Australian Opena, koji je počeo u ponedjeljak, svladavši u prvom kolu Japanku Misu Eguchi (WTA-436.) sa 6-3, 6-2.

U meču koji je trajao sat i 13 minuta hrvatska je tenisačica, kojoj je ovo prvi nastup na nekom grand slam turniru, bila je bolja od Japanke i na prvom i na drugom servisu, a suparnici je šest puta uzimala servis.

U drugom kolu 21-godišnju Fett, 119. na WTA ljestvici, čeka druga tenisačica svijeta Dankinja Caroline Wozniacki s kojom još do sada nije igrala. 

Komentara 1

IT
I-To
14:44 15.01.2018.

Čudan dečko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije