Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON REMIJA

Bjelica: Sretan sam što se smijem vratiti u Hrvatsku

Hapoel Dinamo
Foto: Vjeran Žganec - Rogulja/Pixsell
1/6
31.07.2018.
u 21:27

- Niti jednog trenutka nisam sumnjao u svoju momčad, niti nakon 2:0 niti na poluvremenu.

Dinamo je u Izraelu protiv Hapoela odigrao 2:2, te tako s ukupnih 7:2 osigurao treće pretkolo Lige prvaka.

- Prije svega čestitam svojoj ekipi na prolazu. Čestitam domaćinu na dobroj utakmici i čestitke navijačima jedne i druge ekipe, posebno našima koji su došli u Izrael. Pohvale domaćim navijačima na sjajnoj atmosferi - započeo je trener modrih Nenad Bjelica koji nije želio otkriti što je rekao igračima na poluvremenu kada su gubili 2:0.
 
- Neka to ostane između nas. To su naše stvari. Ali, rekao sam im da imam puno povjerenja u njih i da sam siguran da prolazimo jer smo momčad s karakterom i puno kvalitete, kao i to da sam ponosan na njih.

>> Pogledajte i kako Lovren dvogledom traži Vrsaljka

- Niti jednog trenutka nisam sumnjao u svoju momčad, niti nakon 2:0 niti na poluvremenu. Bio sam uvjeren da možemo puno bolje. Rekao sam im što moraju popraviti da bi bili konkurentni. To smo napravili u drugom dijelu i zato idemo dalje. 
 
- Bila je ovo potpuno druga ekipa od one u prvenstvu. Svi smo ista momčad i kad ne pobijedimo dolazi do određenih sumnji. Ipak smo bili fokusirani na ovu utakmicu, bio je ovo zasluženi remi i zadovoljni idemo kući. Sad nas čeka prvenstveni susret već u petak.


 

Za kraj je trener nadodao:

- Jako sam sretan što se smijem vratiti u Hrvatsku. Nek' ostane tajna što mi je trener Hapoela rekao. Mislim da je on vrhunski trener, to je pokazao zadnjih godina. Igrao sam s Lechom protiv njega prijateljski susret već ranije. Želim mu puno sreće, da bude prvi i da u Europskoj ligi napravi nešto značajno.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar petrolio
petrolio
13:57 01.08.2018.

blamaža protiv rudeša ide najviše na dušu bjelice jer upravo on je umjesto relativno uigranih 11, gurnuo na teren potpuno novih 11 igrača i onda normalno da se dogodio kiks! momčad mora imati kostur od 7-9 igrača koji igra većinu utakmica i prema potrebi se njih odmara ili rotira ili dodaje nove igrače. druga priča je što dinamo ima par antitalenata tipa lecjaks koji je odavno treba izletjeti, a s njim pod ruku i stojanović koji je jednako loš na drugoj strani. moharrami izgleda kao puno bolja alternativa i obećava dok na lijevo za leovca treba još vidjeti, za sad ne djeluje baš sigurno.

LA
lakočemo
22:56 31.07.2018.

Bravo dečki !!!

DO
donyvegy
21:42 31.07.2018.

Malo bi mogli svratit u Sveti grad, pomolit se, trebat ce nam pomoc jesenas ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije