Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAŽETE LI SE?

Bjelica otkrio koga vidi u napadu protiv Maroka: Ostavio bih Livaju i Budimira na klupi

Ante Čačić i Nenad Bjelica pozdravili su se prije početka utakmice
Luka Stanzl/PIXSELL
21.11.2022.
u 14:12

Tko će u napad, pitanje je koje "muči" hrvatsku javnost posljednjih nekoliko tjedana.

Bivši trener Osijeka Nenad Bjelica odmara se od trenerskog posla nakon što je napustio klupu Osijeka te je ovoga prvenstva angažiran u ulozi stručnog komentatora Svjetskog prvenstva na HRT-u. Što radi u slobodno vrijeme otkrio je u emisiji Qatara.

- Odmaram i pratim nogomet, gledam ga puno. Pratit ću s vama Svjetsko prvenstvo, primam pozive i upite, ali ništa konkretno, kazao je Bjelica na početku.

Osvrnuo se na otvaranje SP-a i pobjedu Ekvadora protiv domaćina Katara 2:0.

- Očekivana pobjeda Ekvadora protiv domaćina koji je pružio što je mogao pružiti. Ekvador se pokazao kao ozbiljna reprezentacija s Valencijom u odličnoj formi što je pokazao u Turskoj. Sigurno da su kandidati za prolazak skupine, rekao je Bjelica pa dodao:

- Katar? Znamo da nije reprezentacija koja može očekivati nešto na Svjetskom prvenstvo. Imamo dobre stadione te se nadamo da će biti dobro prvenstvo


>> VIDEO: Kramarić govorio o odnosu s Dalićem i otkrio svog favorita: 'Možemo ponoviti Rusiju'


Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je srebro u Rusiji, a Marcelo Brozović rekao je u jednom intervjuu kako bi bilo lijepo sada napraviti korak više.

- Korak više? Bilo bi lijepo. Barem 20 reprezentacija se nadaju da će biti svjetski prvaci. Trebamo biti optimistični, a za to nam daju zadnji rezultati. Imamo kvalitetan kadar i mix mladosti i iskustva. Izbornik je odradio nekoliko natjecanja s njima te se imamo pravo nadati dobrom rezultatu, ustvrdio je Bjelica. 

Tko će u napad, pitanje je koje "muči" hrvatsku javnost posljednjih nekoliko tjedana.

Kramarić ima najviše iskustva, mislim da će izbornik između njega i Brune Petkovića birati za prvu utakmicu. Marko Livaja je bio ozlijeđen, a Budimir nije u toj formi kao ostali igrači. Drugačiji su napadači, Petković je sličan Livaji, dobro igra leđima, može zadržati loptu, možda mu fali prisutnost u šesnaestercu za razliku od Livaje koji puno zabija i asistira. Kramarić je uvijek gdje treba biti, kao lisica, mislim da će izbor biti između Kramarića i Petkovića, kazao je Bjelica.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: 'Hrvatska bi mogla doživjeti svjetsku pjusku ako ne napravi rezultat u Kataru'

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:08 21.11.2022.

A kaj je to livaja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije